centrum_panorama2020
Foto: Pressbild/Märsta Förenade

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Ett av bygdens största och viktigaste företag är Märsta Förenade. Nu har man valt en ny styrelse där flera av ledamöterna är nya. Bland annat kommer Marko Grbovic in. Han är etablerad på södra sidan stan och viktig för Märsta Förenades medverkan i Förbifart Stockholm bland annat. Kristoffer Lundgren är en annan ny ledamot vars företag har stor betydelse för Mesta Förenade. Båda dessa har gjort ett gott intryck på Valberedningen enligt ett pressmeddelande.

Leder styrelsen sen förra året efter Bosse Andersson som avgick är Jan Olson.
– Vi har många viktiga beslut som ska fattas så därför är det viktigt att styrelsen kan förbereda sig genom att få ett komplett beslutsunderlag vilket möjliggör att vi kan fatta rätt beslut . Vi lever i en tuff konkurrens och vi har höga ambitioner med att förbättra vår kvalitet och lönsamhet. Det kräver ett framgångsrikt styrelsearbete och jag känner att denna styrelse har goda möjligheter att hantera de utmaningar vi står inför och leva upp till ägarnas krav, kommentera han.

kcbygg_aug_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
connys_helsida
festspec_host2020_helsida
2020_helsida
boisigtuna
happyhomes_sommar2020
ridskola_2020_outsider
nrh
festspec_host2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kcbygg_outsider
swedol_outsider