mote_sommar
Foto: Pressbild/Märsta Förenade

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

centrum_artikel

Ett av bygdens största och viktigaste företag är Märsta Förenade. Nu har man valt en ny styrelse där flera av ledamöterna är nya. Bland annat kommer Marko Grbovic in. Han är etablerad på södra sidan stan och viktig för Märsta Förenades medverkan i Förbifart Stockholm bland annat. Kristoffer Lundgren är en annan ny ledamot vars företag har stor betydelse för Mesta Förenade. Båda dessa har gjort ett gott intryck på Valberedningen enligt ett pressmeddelande.

Leder styrelsen sen förra året efter Bosse Andersson som avgick är Jan Olson.
– Vi har många viktiga beslut som ska fattas så därför är det viktigt att styrelsen kan förbereda sig genom att få ett komplett beslutsunderlag vilket möjliggör att vi kan fatta rätt beslut . Vi lever i en tuff konkurrens och vi har höga ambitioner med att förbättra vår kvalitet och lönsamhet. Det kräver ett framgångsrikt styrelsearbete och jag känner att denna styrelse har goda möjligheter att hantera de utmaningar vi står inför och leva upp till ägarnas krav, kommentera han.

centrum_helsida2020
speedy_helsida
spedition_sigtuna
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
kaa_sigtuna_helsida
sommar_sigtuna2020
marina_helsida
studeravidare_helsida
2020_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

landsbygd_sigtuna_helsida
connys_helsida