defacto_pan2020
Foto: Pressbild/Märsta Förenade

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Ett av bygdens största och viktigaste företag är Märsta Förenade. Nu har man valt en ny styrelse där flera av ledamöterna är nya. Bland annat kommer Marko Grbovic in. Han är etablerad på södra sidan stan och viktig för Märsta Förenades medverkan i Förbifart Stockholm bland annat. Kristoffer Lundgren är en annan ny ledamot vars företag har stor betydelse för Mesta Förenade. Båda dessa har gjort ett gott intryck på Valberedningen enligt ett pressmeddelande.

Leder styrelsen sen förra året efter Bosse Andersson som avgick är Jan Olson.
– Vi har många viktiga beslut som ska fattas så därför är det viktigt att styrelsen kan förbereda sig genom att få ett komplett beslutsunderlag vilket möjliggör att vi kan fatta rätt beslut . Vi lever i en tuff konkurrens och vi har höga ambitioner med att förbättra vår kvalitet och lönsamhet. Det kräver ett framgångsrikt styrelsearbete och jag känner att denna styrelse har goda möjligheter att hantera de utmaningar vi står inför och leva upp till ägarnas krav, kommentera han.

centrum_helsida2020
teatergrillen_helsida
defacto_helsida
happyhomes_50
connys_helsida
oppethus_helsida

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

teatergrillen_outsider
connys
nrh
oppethus_outsider