panorama_centrum
Foto: MIK Instagram

Ny storseger för MIK – Fjärde raka

Märsta IK ångar på i fyran och redan efter fyra omgångar har man 12 poäng och dessutom har man inte släppt in ett enda mål. - Vi spelar tillräckligt bra för att vinna komfortabelt, varken mer eller mindre än så. Vissa saker att jobba på såklart men det kommer allteftersom fler matcher spelas, skriver MIK via Instagram.

Vilken drömstart MIK fått i fyran. Fyra matcher = fyra segrar. Inte nog med det så står man på hela 24-0 (!!) i målskillnad. På fredagen var det Brottby som fick känna på MIK:s vägvinnande spel. Mathyo Pato inledde målskyttet, Elvis Mashilingi ökade på i 38:e minuten och Pato satte 3-0 kort före paus. Uppförsbacken var lång i andra för gästande Brottby. I andra ökade Marcus Holm på till 4-0 och Noak Labuda fastställde slutresultatet till 5-0 i 85:e minuten.
– Med en fin öppning på serien kunde vi fortsätta med att både vinna och hålla nollan. 5-0 idag hemma mot Brottby SK. Vi spelar tillräckligt bra för att vinna komfortabelt, varken mer eller mindre än så. Vissa saker att jobba på såklart men det kommer allteftersom fler matcher spelas. Positivt att många fick spela samt att vissa gör comeback efter frånvaro, skriver MIK via Instagram.

Noterbart är att Fanna BK också står på full pott efter fyra omgångar. Fanna har dock ”bara” +8 i målskillnad. Lagen möts först 29:e maj. Återstår att se om de båda håller sig kvar i toppen tills dess.

2020_helsida
centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
liber_helsida
marinan_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

connys_helsida
defacto_helsida
ewas_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
moderat_outsider
ewas_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
connys
nrh