center_pan21
Lovisa KardellFoto: Skånela IF

Ny spelare till Skånela

Skånela IF har gjort klart med Lovisa Kardell från seriekonkurrenten GT Söder. Hon var spelbar redan under Svenska Cupen.

Lovisa Kardell ansluter närmast från GT Söder men har ett förflutet i Uppsala HK och Skara. Hon har valt att studera i Uppsala och då passar det bra med spel i Skånela.
– Det kändes som en bra grupp där jag kan utmanas och utvecklas. Härliga tjejer i laget. En bra helhetslösning med boende, skola, jobb och träningsmöjligheter. Passade väldigt bra just nu, säger Kardell i ett uttalande.

Skånela åkte ur Svenska Cupen och behöver i de kommande träningsmatcherna minska antalet tekniska fel och bli tuffare bakåt enligt Lovisa Kardell som anser att man varit för snälla. Hennes förväntningar på säsongen är att ta nya steg i utvecklingen och bli bättre handbollsspelare. 2:a oktober är det seriepremiär. Lagom till att coronarestriktioner släpper och man får ta in publik som vanligt igen.

connys_helsida
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

mp_host_helsida
eldsjal-helsida
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

bostad_helsida
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

2020_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
helsida_var2021
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

centrum_helsida2020
andersojag
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

division 4

Märsta IK hänger på i toppstriden

Fotboll Märsta IK tog tre viktiga poäng mot Brottby och hänger på i toppstriden:- Trots många mål missar vi på tok för mycket, säger tränare Philip Alouch.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
nrh
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
andersojag_outsider
eldsjal-outsider
bostad_outsider
connys