moderaterna_panorama
Foto: Insändarbild/Wings

Ny seger för Wings

Wings har varit glödheta i helgen och tagit idel segrar på fyra dagar.

På söndagen mötte Wings Enköping hemma i Märsta och det blev seger med 4-3. Linder gav Wings ledningen med 1-0 efter 4.42, ESK kvitterade kort därpå men Linder skickade in 2-1 med 3.15 kvar att spela av perioden. I mitten av andra kom mål av Isak Salqvist och kort därpå kom tredje målet för kvällen av Sebastian Linder som därmed fullbordade sit hattrick. ESK tryckte på i tredje och fick in två mål. Närmare än 4-3 kom man dock inte.
– Vi börjar matchen mycket bra, tappar något tempo på grund av utvisningar. Andra perioden är magnifik. Tredje stänger vi även om det blev onödigt spännande på slutet när Enköping gör 4-3 och plockar målvakten, berättar lagledare Peter Mattsson.

2020_helsida
marinan_helsida
liber_helsida
ewas_helsida
connys_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

defacto_helsida
mp_helsida_april
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
moderat_outsider
marina_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider