panorama
Foto: Rosersbergs IK

Ny seger för Rosersberg

Rosersbergs IK tog en ny seger i femman och närmar sig serieseger. Här är korta notiser från helgens matcher för de lokala lagen

Division 5S
Rosersbergs IK ångar på i femman och tog ny storseger. RIK vann med hela 7-3 mot BKV Norrtälje2 och ledde med 4-1 i paus. Först i slutet av matchen satte gästerna två mål. RIK:s mål gjordes av Edin 2, Brolund 2, Lindberg, Levén, Lewicki. I tabellen leder RIK med hela sex poäng med fyra matcher kvar att spela och det ser onekligen ut som att RIK spelar Division 4 kommande säsong.

Division 6S
FC Arlanda2 vann med 6-2 mot Funbo, Arlanda2 ledde med 3-0 i paus efter två mål av Nicholas Otieno Omondi och ett av Hasan Hassan, Hassan satte ännu ett mål efter vilan och resterande mål gjordes av Carrasco och Mashilingi.

Även Märsta IK2 två tog tre poäng, detta efter seger borta mot Danmark. Jacob Bergstedt och Kevin Toure gjorde MIK:s mål. Tabellen toppas av Arlanda2 som har idel segrar, MIK2 är fyra på tolv poäng.

Division 6V
Märsta Syrianska FC förlorade med 2-1 hemma på Midgårdsvallen. Rodrigo Gomez satte 1-0 på frispark i första vilket även stod i paus. Men i andra vände gästerna på steken och vann med 2-1. MSFC är fortsatt tvåa i tabellen men jagar hela sex poäng bakom Örsundsbro med bara tre matcher kvar att spela.

Division 7V
Sigtuna IF och Fortitudo spelade 1-1 på Ansgarsvallen. Det började bra för SIF som tog ledningen i 23:e minuten genom Ferhat Kahruman. Ledningen stod till i början av andra då gästerna kvitterade. Sigtuna parkerar mitt i tabellen och har fyra matcher kvar att spela.

Division 5Ö Dam
RIK/SIF tog sin tredje seger för säsongen när Österlövsta besegrades med 5-1. Petra Hägg och Cornelia Hedin svarade för två mål vardera, Caroline Höstrand för ett mål.

I samma serie spelar även Wigör som har en poäng på fem matcher. Laget var spelledigt i helgen och möter Knivsta på torsdag.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
festspec_host2020_helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Viktiga matcher i trean och femman

Fotboll FC Arlanda och Rosersbergs IK har viktiga matcher där avancemang eller potentiellt avancemang står på spel nu när serierna är inne på sina sista omgångar,

boisigtuna
helsida
corner_helsida
connys_helsida
helgens matcher

Helgens matcher: Derby i Division 6

Fotboll Det är toppmöte i Division 6 där MärstaIK2 och FC Arlanda2 möts. Märsta IK spelade hemma på fredagskvällen och FC Arlanda tar sig an Vallentuna på lördag eftermiddag.

2020_helsida
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_host2020_outsider
corner_outsider