halloween_centrum
Foto: Rosersbergs IK

Ny seger för Rosersberg

Rosersbergs IK tog en ny seger i femman och närmar sig serieseger. Här är korta notiser från helgens matcher för de lokala lagen

centrum_artikel

Division 5S
Rosersbergs IK ångar på i femman och tog ny storseger. RIK vann med hela 7-3 mot BKV Norrtälje2 och ledde med 4-1 i paus. Först i slutet av matchen satte gästerna två mål. RIK:s mål gjordes av Edin 2, Brolund 2, Lindberg, Levén, Lewicki. I tabellen leder RIK med hela sex poäng med fyra matcher kvar att spela och det ser onekligen ut som att RIK spelar Division 4 kommande säsong.

Division 6S
FC Arlanda2 vann med 6-2 mot Funbo, Arlanda2 ledde med 3-0 i paus efter två mål av Nicholas Otieno Omondi och ett av Hasan Hassan, Hassan satte ännu ett mål efter vilan och resterande mål gjordes av Carrasco och Mashilingi.

Även Märsta IK2 två tog tre poäng, detta efter seger borta mot Danmark. Jacob Bergstedt och Kevin Toure gjorde MIK:s mål. Tabellen toppas av Arlanda2 som har idel segrar, MIK2 är fyra på tolv poäng.

Division 6V
Märsta Syrianska FC förlorade med 2-1 hemma på Midgårdsvallen. Rodrigo Gomez satte 1-0 på frispark i första vilket även stod i paus. Men i andra vände gästerna på steken och vann med 2-1. MSFC är fortsatt tvåa i tabellen men jagar hela sex poäng bakom Örsundsbro med bara tre matcher kvar att spela.

Division 7V
Sigtuna IF och Fortitudo spelade 1-1 på Ansgarsvallen. Det började bra för SIF som tog ledningen i 23:e minuten genom Ferhat Kahruman. Ledningen stod till i början av andra då gästerna kvitterade. Sigtuna parkerar mitt i tabellen och har fyra matcher kvar att spela.

Division 5Ö Dam
RIK/SIF tog sin tredje seger för säsongen när Österlövsta besegrades med 5-1. Petra Hägg och Cornelia Hedin svarade för två mål vardera, Caroline Höstrand för ett mål.

I samma serie spelar även Wigör som har en poäng på fem matcher. Laget var spelledigt i helgen och möter Knivsta på torsdag.

mp_host_helsida
2020_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

helsida_var2021
connys_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

dack-helsida
bostad_helsida
happyhomes_sommar2020
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

defacto_helsida
centrum_helsida2020

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
centrum_sommar_out
bostad_outsider
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider