sap_pan
Foto: Rosersbergs IK

Ny seger för Rosersberg

Rosersbergs IK tog en ny seger i femman och närmar sig serieseger. Här är korta notiser från helgens matcher för de lokala lagen

Division 5S
Rosersbergs IK ångar på i femman och tog ny storseger. RIK vann med hela 7-3 mot BKV Norrtälje2 och ledde med 4-1 i paus. Först i slutet av matchen satte gästerna två mål. RIK:s mål gjordes av Edin 2, Brolund 2, Lindberg, Levén, Lewicki. I tabellen leder RIK med hela sex poäng med fyra matcher kvar att spela och det ser onekligen ut som att RIK spelar Division 4 kommande säsong.

Division 6S
FC Arlanda2 vann med 6-2 mot Funbo, Arlanda2 ledde med 3-0 i paus efter två mål av Nicholas Otieno Omondi och ett av Hasan Hassan, Hassan satte ännu ett mål efter vilan och resterande mål gjordes av Carrasco och Mashilingi.

Även Märsta IK2 två tog tre poäng, detta efter seger borta mot Danmark. Jacob Bergstedt och Kevin Toure gjorde MIK:s mål. Tabellen toppas av Arlanda2 som har idel segrar, MIK2 är fyra på tolv poäng.

Division 6V
Märsta Syrianska FC förlorade med 2-1 hemma på Midgårdsvallen. Rodrigo Gomez satte 1-0 på frispark i första vilket även stod i paus. Men i andra vände gästerna på steken och vann med 2-1. MSFC är fortsatt tvåa i tabellen men jagar hela sex poäng bakom Örsundsbro med bara tre matcher kvar att spela.

Division 7V
Sigtuna IF och Fortitudo spelade 1-1 på Ansgarsvallen. Det började bra för SIF som tog ledningen i 23:e minuten genom Ferhat Kahruman. Ledningen stod till i början av andra då gästerna kvitterade. Sigtuna parkerar mitt i tabellen och har fyra matcher kvar att spela.

Division 5Ö Dam
RIK/SIF tog sin tredje seger för säsongen när Österlövsta besegrades med 5-1. Petra Hägg och Cornelia Hedin svarade för två mål vardera, Caroline Höstrand för ett mål.

I samma serie spelar även Wigör som har en poäng på fem matcher. Laget var spelledigt i helgen och möter Knivsta på torsdag.

ewas_helsida
helsida_sfs
centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida
social_helsida
connys_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Sport Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

pantamera_avc_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
event_outsider
sfs_out
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
outsider_social
nrh
pantamera_out
mp_outsider2022
moderat_outsider
swedol_outsider