moderater_pan_sommar
Teamet bakom Salong ESFoto: märsta.nu

Ny salong öppnade i Märsta

På fredagen öppnade ES Skönhetssalong mitt i centrala Märsta.

centrum_artikel

Elisabet Sun driver salongen tillsammans med tre medarbetare. Salongen är toppmodern med senaste lasermaskinen för hårborttagning samt att hela salongen specialinretts. Teamet har många års erfarenhet då de arbetat under lång med yrket.
– Vi tror att detta kommer att lyfta intresset för alla våra gamla och nya kunder
med en helt ny lokal och ett helt nytt koncept, säger Elisabet Sun till märsta.nu

Salongen har allt inom skönhet och tillgodoser modemedvetnas behov.
– Det blir ett spännande år och se hur detta kommer att utvecklas i Märsta och framförallt väldigt kul med en nysatsning tillsammans med mina medarbetare, fortsätter Elisabet.

Under premiäröppningen fanns en DJ på plats samt inhyrd kock då det bjöds på förfriskningar och snittar med tillbehör.

defacto_helsida

Ökat intresse för parrelationskurs

Näringsliv I Herresta lada märker Tord och Helene Olsson det ökande intresset för parrelation under pandemin:- Det som är särskilt spännande nu är att intresset för denna parkurs ökat rejält, högst sannolikt pga att man arbetat mera hemifrån under pandemin och kanske slitit lite mer på varann i vardagen när livet inte rullat på som vanligt, uppger Tord Olsson

bostad_helsida

Flyget återhämtar sig nästan helt till 2027

Näringsliv Redan till 2023 väntas flyget ha återhämtat sig till 80 procent och 2027 nästan helt som innan pandemin. - Det bästa vore naturligtvis att fokusera på att tillgodose en hög tillgänglighet, inom landet och internationellt, samtidigt som man söker sätt att bejaka teknikutvecklingen och förbättra förutsättningarna till utsläppsminskningar. Då bör man satsa på att rusta och bygga ut Arlanda för framtidens flyg, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare.

happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
centrum_helsida2020
dack-helsida
vaccin

Snap-on etablerar i Arlandastad

Näringsliv Snap-on etablerar genom konceptet Car-o-Liner i Arlandastad: - Car-O-Liner sökte ett sammanhang med möjlighet till samarbete och en plats som ligger strategiskt rätt. Här hittade vi rätt förutsättningar för oss att nå vår målgrupp och våra kunder. Vi är dessutom redan en etablerad samarbetspartner och leverantör av teknisk utbildning till flera av de varumärken som finns här, säger Anna Nilsson, Manager Academy, Snap-on Equipment.

helsida_var2021
connys_helsida
2020_helsida

Ryanair lanserar 23:e linjen från Arlanda

Näringsliv Ryanair som redan lanserat 22 linjer varav två inrikes från Arlanda meddelar att man även ska flyga Arlanda-Skellefteå.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
nrh
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider
vaccin-outsider
connys