center_pan21
Foto: Street view/Google

Ny rondell byggs vid Max/Circle K

En ny rondell kommer byggas i korsningen mellan Steninge Allé/Valstavägen på grund av hög trafikbelastning.

De senaste åren har trafiken ökat in till Steninge slottsby, Kungshörnet och dessutom till Max som etablerats i Märstarondellen. Nu kommer kommunen att bygga en rondell för att trafikflödet ska bli bättre.

Med anledning av bygget stängs den nuvarande korsningen för trafik 11-12 september för omledning av trafiken. Arbetet väntas vara klart till sommaren 2022. Förändringar i trafiken kommer ske under hela byggtiden.

Här kan du läsa mer om projektet

centrum_helsida2020

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

helsida_var2021
andersojag
connys_helsida
2020_helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
eldsjal-helsida
mp_host_helsida

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

bostad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
andersojag_outsider
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
eldsjal-outsider