Andreas Younan ligger bakom den nya crossover-restaurangen Lulu med inspiration från Sydamerika och Japan.
Lulu är ett koncept med Poké och sushi med touch av Sydamerika och japanska smaker. Man etablerar sig på olika håll i Stockholm samt Sverige. Man finns på tre platser just nu; Telefonplan, Visby och Rosersberg. Inom kort lanserar man i Åre, Göteborg och Malmö.
Andreas Younan ligger bakom satsningen och hittills är mottagandet varmt från alla kring Rosersber- och Märstaområdet. – Vi valde just Rosersberg för att vårt systerbolag Brödernas valde platsen, vi vill vara med i expansionen som Rosersberg kommer att göra inom de kommande åren och många väljer att etablera sig där för att det finns ett enormt kundflöde och trafik. Vår mat är väldigt vänlig och enkel, säger Andreas Younan, VD och ägare.
Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.
Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.
Näringsliv Train Alliance och Göteborgs Hamn AB har tecknat en avsiktsförklaring för att se över möjligheterna att utveckla en inlandsterminal i Rosersberg.
Näringsliv Explore Arlandastads satsning på att etablera ett idrottscentrum för idrotts-Sverige har startat och Parasport Sverige blir första förbundet.
Näringsliv I höst kommer Svenskt Näringslivs ranking över företagsklimat, men redan nu visar enkätsvar att kommunens företagare vill se minskad brottslighet och ökad trygghet.
Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.
Näringsliv Eatery har öppnat upp sin restaurang vid Terminal 5: - Jag är övertygad om att det kommer att bli succé – en unik oas och mötesplats på Arlanda där man kan ta det första steget på sin resa ut i världen säger Björn Olsson, VD, SSP Sweden.