center_pan21
Andreas Younan visar upp LuluFoto: Insändarbild

Ny restaurang i Rosersberg

Andreas Younan ligger bakom den nya crossover-restaurangen Lulu med inspiration från Sydamerika och Japan.

centrum_artikel

Lulu är ett koncept med Poké och sushi med touch av Sydamerika och japanska smaker. Man etablerar sig på olika håll i Stockholm samt Sverige. Man finns på tre platser just nu; Telefonplan, Visby och Rosersberg. Inom kort lanserar man i Åre, Göteborg och Malmö.

Andreas Younan ligger bakom satsningen och hittills är mottagandet varmt från alla kring Rosersber- och Märstaområdet.
– Vi valde just Rosersberg för att vårt systerbolag Brödernas valde platsen, vi vill vara med i expansionen som Rosersberg kommer att göra inom de kommande åren och många väljer att etablera sig där för att det finns ett enormt kundflöde och trafik. Vår mat är väldigt vänlig och enkel, säger Andreas Younan, VD och ägare.

Arlanda kan få hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda kan prisas för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

centrum_helsida2020
bostad_helsida
connys_helsida
helsida_var2021
2020_helsida

Ökat intresse för parrelationskurs

Näringsliv I Herresta lada märker Tord och Helene Olsson det ökande intresset för parrelation under pandemin:- Det som är särskilt spännande nu är att intresset för denna parkurs ökat rejält, högst sannolikt pga att man arbetat mera hemifrån under pandemin och kanske slitit lite mer på varann i vardagen när livet inte rullat på som vanligt, uppger Tord Olsson

mp_host_helsida
dack-helsida

Flyget återhämtar sig nästan helt till 2027

Näringsliv Redan till 2023 väntas flyget ha återhämtat sig till 80 procent och 2027 nästan helt som innan pandemin. - Det bästa vore naturligtvis att fokusera på att tillgodose en hög tillgänglighet, inom landet och internationellt, samtidigt som man söker sätt att bejaka teknikutvecklingen och förbättra förutsättningarna till utsläppsminskningar. Då bör man satsa på att rusta och bygga ut Arlanda för framtidens flyg, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020

Snap-on etablerar i Arlandastad

Näringsliv Snap-on etablerar genom konceptet Car-o-Liner i Arlandastad: - Car-O-Liner sökte ett sammanhang med möjlighet till samarbete och en plats som ligger strategiskt rätt. Här hittade vi rätt förutsättningar för oss att nå vår målgrupp och våra kunder. Vi är dessutom redan en etablerad samarbetspartner och leverantör av teknisk utbildning till flera av de varumärken som finns här, säger Anna Nilsson, Manager Academy, Snap-on Equipment.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider
mp-outsider
swedol_outsider