panorama_centrum
Andreas Younan visar upp LuluFoto: Insändarbild

Ny restaurang i Rosersberg

Andreas Younan ligger bakom den nya crossover-restaurangen Lulu med inspiration från Sydamerika och Japan.

Lulu är ett koncept med Poké och sushi med touch av Sydamerika och japanska smaker. Man etablerar sig på olika håll i Stockholm samt Sverige. Man finns på tre platser just nu; Telefonplan, Visby och Rosersberg. Inom kort lanserar man i Åre, Göteborg och Malmö.

Andreas Younan ligger bakom satsningen och hittills är mottagandet varmt från alla kring Rosersber- och Märstaområdet.
– Vi valde just Rosersberg för att vårt systerbolag Brödernas valde platsen, vi vill vara med i expansionen som Rosersberg kommer att göra inom de kommande åren och många väljer att etablera sig där för att det finns ett enormt kundflöde och trafik. Vår mat är väldigt vänlig och enkel, säger Andreas Younan, VD och ägare.

ewas_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

connys_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

liber_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
marinan_helsida
mp_helsida_april

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
connys
marina_outsider
nrh
mp_outsider2022
swedol_outsider
moderat_outsider
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider