moderaterna_panorama
Foto: Swedavia

Ny restaurang etableras på Arlanda

Bufférestaurangen Taste by Nordrest etableras vid Gate 6 på Terminal 5.

Nyligen öppnade Eatery upp på Terminal 5. Nu står det klart med ytterligare en restaurang. Taste by Nordrest har som koncept att erbjuda buffér för frukost, lunch, mellanmål och middag. Fokus är att ha ett utbud av rätter med smaker från Skandinavien och övriga världen.
– Vi är glada och förväntansfulla över att få erbjuda ett unikt matkoncept för Arlanda, där vi kommer att servera schyssta måltidsupplevelser för såväl resenärer som medarbetare på Arlanda, säger Michael Bühring, VD på Taste by Nordrest.

Under 2023 och 2024 i samband med att den nya säkerhetskontrollen står klar kommer ytterligare etableringar till Arlanda, inte bara restauranger utan även butiker.
– Vi välkomnar Taste by Nordrest, som är en helt ny aktör med ett unikt koncept, till Arlanda. De blir en av många nya etableringar på flygplatsen vilket tillsammans med de ombyggnationer vi gör, som ny säkerhetskontroll och marknadsplats, kommer bidra till en mycket mer modern och attraktiv flygplatsmiljö, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad och försäljning på Swedavia.

connys_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

marinan_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

centrum_sommar2022_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april
2020_helsida
ewas_helsida
defacto_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
swedol_outsider
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
connys
mp_outsider2022
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider