center_pan21
Stephan KiernanFoto: Polisen
Christoffer Bohman

Ny polischef för LPO Sollentuna

Lokalpolisområde Sollentuna där Sigtuna kommun ingår har fått en ny polischef. Stephan Kiernan tar över efter Christoffer Bohman.

centrum_artikel

Christoffer Bohman går in i ett nytt prioriterat uppdrag int Polisen och Polisområde Nord. Hans tjänst som lokalpolisområdeschef övertas av Stephan Kiernan. Kiernan har tidigare varit verksam i rollen som chef för spaningssektionen inom Nord och har en gedigen meritlista från olika uppdrag inom Polisen.
– Jag ser verkligen fram emot att få vidareutveckla det uppdrag och arbete som min företrädare Christoffer Bohman lämnar efter sig och kommer att säkerställa att vi tillsammans i lokalpolisområdet fortsätter hålla i den positiva utveckling vi ser både i vårt inre polisiära liv och i vår yttre problembild. Vi har många utmaningar att hantera men jag ser också att vi har en god förmåga och jobbar målinriktat i våra tre kommuner med att skapa trygghet och säkerhet för våra medborgare, säger Stephan Kiernan, i ett uttalande på LPO Sollentunas hemsida.

mp_host_helsida

Askerson kritiseras för brev till migrationsministern

Politik Socialdemokraterna riktar ny kritik mot Mattias Askerson (M), denna gång för att han skickat brev till migrationsminister Morgan Johansson.

happyhomes_sommar2020
helsida_var2021

Så vill Bergqvist (L) vända trenden i Valsta

Politik Liberalerna har suttit i kommunledningen i olika konstellationer sedan 2014. Under 2021 klassades Valsta som utsatt område men till 2030 ska alla utsatta områden vara borta enligt förslag från partiet.

Märstabo döms i blocketbedrägeri

Notiser En man från Märsta döms för grovt penningtvättsbrott sedan han lurat andra att betala in pengar för varor, pengarna skickades sedan vidare till andra konton.

connys_helsida
dack-helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida

Askerson bemöter kritiken: (S) far med osanning

Politik Efter kritiken som Socialdemokraterna riktat mot Mattias Askerson för att på "eget bevåg" JO-anmält Migrationsverket talar han nu ut: - Socialdemokraterna far med osanning när de påstår att jag i samband med ärenden på föregående nämndsammanträde brutit mot kommunens regler eller att jag vid sammanträdet fick kritik för att ha gjort så. Det är ett mycket anmärkningsvärt agerande från Socialdemokraterna.

bostad_helsida
EXTRA

Hård kritik mot Askerson för JO-anmälan

Politik Sigtuna kommun JO-anmälde Migrationsverket för hanteringen kring nyanlända som slussas till kommunen, dock hävdar Socialdemokraterna att nämndordförande Mattias Askerson (M) inte kan agera själv i en anmälan.

coronapandemin

Sju områden med lägre vaccinationstäckning

Notiser Vaccinationen mot covid-19 går vidare i kommunen och en vaccinbuss har satts in i veckan i Märsta där det är lägre andel vaccinerade.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
mp-outsider
nrh
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
dack-outsider