moderater_pan_sommar

Ny partiförening bildas av gamla (MP)

Den styrelse i Miljöpartiet som uteslutits kommer att bilda en ny förening meddelar man i ett pressmeddelande: - Vår partiförening har under det senaste halvåret av Miljöpartiets distrikts- och riksorganisation utsatts för toppstyrning, isolering och ur demokratiskt synpunkt oacceptabel behandling, skriver styrelsen i ett pressmeddelande.

centrum_artikel

Det har varit många turer kring (MP) i Sigtuna det senaste halvåret. Kommunalrådet Pierre Cengiz-Edstrand hotades med uteslutning och klev till slut av som medlem innan han formellt uteslöts av partistyrelsen. Styrelsen i (MP) Sigtuna ogiltigförklarades och föreningen tvångsförvaltares. Nu kommer besked från den gamla styrelsen att man avser bilda en ny förening, namnet på den blir oklart men man kommer att fortsätta bedriva en verksamhet med fokus på miljö- och hållbarhetspolitik.
– Föreningen anser inte att det går att bedriva en seriös verksamhet under dessa förhållanden. Därför har ett medlemsmöte 2016-10-07 enhälligt beslutat att lämna riks- och distriktsorganisationen. I fortsättningen kommer föreningen att verka som en helt fristående partiförening, med nuvarande styrelse, skriver man i ett pressmeddelande.

bostad_helsida

Askerson bemöter kritiken: (S) far med osanning

Politik Efter kritiken som Socialdemokraterna riktat mot Mattias Askerson för att på "eget bevåg" JO-anmält Migrationsverket talar han nu ut: - Socialdemokraterna far med osanning när de påstår att jag i samband med ärenden på föregående nämndsammanträde brutit mot kommunens regler eller att jag vid sammanträdet fick kritik för att ha gjort så. Det är ett mycket anmärkningsvärt agerande från Socialdemokraterna.

helsida_var2021
centrum_helsida2020
EXTRA

Hård kritik mot Askerson för JO-anmälan

Politik Sigtuna kommun JO-anmälde Migrationsverket för hanteringen kring nyanlända som slussas till kommunen, dock hävdar Socialdemokraterna att nämndordförande Mattias Askerson (M) inte kan agera själv i en anmälan.

dack-helsida
connys_helsida
mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
dack-outsider
centrum_sommar_out
nrh
bostad_outsider
connys
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider