defacto_pan2020

Ny partiförening bildas av gamla (MP)

Den styrelse i Miljöpartiet som uteslutits kommer att bilda en ny förening meddelar man i ett pressmeddelande: - Vår partiförening har under det senaste halvåret av Miljöpartiets distrikts- och riksorganisation utsatts för toppstyrning, isolering och ur demokratiskt synpunkt oacceptabel behandling, skriver styrelsen i ett pressmeddelande.

centrum_artikel

Det har varit många turer kring (MP) i Sigtuna det senaste halvåret. Kommunalrådet Pierre Cengiz-Edstrand hotades med uteslutning och klev till slut av som medlem innan han formellt uteslöts av partistyrelsen. Styrelsen i (MP) Sigtuna ogiltigförklarades och föreningen tvångsförvaltares. Nu kommer besked från den gamla styrelsen att man avser bilda en ny förening, namnet på den blir oklart men man kommer att fortsätta bedriva en verksamhet med fokus på miljö- och hållbarhetspolitik.
– Föreningen anser inte att det går att bedriva en seriös verksamhet under dessa förhållanden. Därför har ett medlemsmöte 2016-10-07 enhälligt beslutat att lämna riks- och distriktsorganisationen. I fortsättningen kommer föreningen att verka som en helt fristående partiförening, med nuvarande styrelse, skriver man i ett pressmeddelande.

happyhomes_sommar2020
meko_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
ridskola2020_helsida
connys_helsida
prima_helsida
speedy_vinter_helsida

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

januari_helsida
centrum_sommar_out
nrh
moderat_outsider_jan
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
prima_outsider
meko_outsider