panorama

Ny partiförening bildas av gamla (MP)

Den styrelse i Miljöpartiet som uteslutits kommer att bilda en ny förening meddelar man i ett pressmeddelande: - Vår partiförening har under det senaste halvåret av Miljöpartiets distrikts- och riksorganisation utsatts för toppstyrning, isolering och ur demokratiskt synpunkt oacceptabel behandling, skriver styrelsen i ett pressmeddelande.

Det har varit många turer kring (MP) i Sigtuna det senaste halvåret. Kommunalrådet Pierre Cengiz-Edstrand hotades med uteslutning och klev till slut av som medlem innan han formellt uteslöts av partistyrelsen. Styrelsen i (MP) Sigtuna ogiltigförklarades och föreningen tvångsförvaltares. Nu kommer besked från den gamla styrelsen att man avser bilda en ny förening, namnet på den blir oklart men man kommer att fortsätta bedriva en verksamhet med fokus på miljö- och hållbarhetspolitik.
– Föreningen anser inte att det går att bedriva en seriös verksamhet under dessa förhållanden. Därför har ett medlemsmöte 2016-10-07 enhälligt beslutat att lämna riks- och distriktsorganisationen. I fortsättningen kommer föreningen att verka som en helt fristående partiförening, med nuvarande styrelse, skriver man i ett pressmeddelande.

corner_helsida
festspec_host2020_helsida
connys_helsida
2020_helsida

Bergkvara buss tar över skolskjutsarna

Nyheter Ellenius Buss tappar avtalet för skolskjutsar i kommunen till Bergkvara buss: - Kommunen har säkerställt att Bergkvara kan leverera tjänsten, säger Kimmo Stenroos, upphandlingschef i kommunen.

centrum_helsida2020
boisigtuna
happyhomes_sommar2020
helsida
defacto_helsida
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
corner_outsider
festspec_host2020_outsider
nrh