defacto_pan2020
Foto: Insändarbild/Wings

Ny övertidsseger för Wings

Wings avslutade bortaturnén med spel mot Vännäs där det i likhet mot Teg blev seger på övertid.

Det märktes att Wings hade dryga 60 minuter i benen och en lång bussresa till Umeå när man åkte ytterligare några mil västerut för att spela mot Vännäs innan turnén kunde avrundas.
– Trots att vi i två perioder är långt ifrån normal standard, och hela tiden fick jobba i uppförsbacke, så visar laget återigen en fantastisk moral. I tredje perioden visade man vad man egentligen kan och ökade tempot ordentligt. Trots hård press mot Vännäs målet så skulle det dröja ända till 18.28 innan Rasmus Hedin kunde trycka in kvitteringen till 3-3, berättar lagledare Peter Mattsson.

I likhet med lördagen är det Isak Sahlkvist som kliver fram, denna gång behövde han 1.02 å sig. Därmed kunde Wings åka hem med fyra av sex poäng och man är obesegrade i serien.

Målen
Sahlkvist 2, Wernersson-Libäck, Hedin

retro_helsida
centrum_sommar2022_helsida
helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll På fredagskvällen spelar glödheta MIK i Division 4, FC Arlanda spelar på lördagen mot Sundbyberg. Två serieledare som kan befästa sina placringar.

logistik_sigtuna_helsida
division 3

Seger för Arlanda

Fotboll FC Arlanda besegrade Rådmansö hemma på Midgårdsvallen och är fortsatt obesegrade i Division 3.

connys_helsida
mp_helsida_april
2020_helsida
defacto_helsida
liber_helsida
division 4

Ny storseger för MIK – Fjärde raka

Fotboll Märsta IK ångar på i fyran och redan efter fyra omgångar har man 12 poäng och dessutom har man inte släppt in ett enda mål. - Vi spelar tillräckligt bra för att vinna komfortabelt, varken mer eller mindre än så. Vissa saker att jobba på såklart men det kommer allteftersom fler matcher spelas, skriver MIK via Instagram.

Skånela gör klart med Lucaus ersättare

Handboll Skånela har gjort klart med Anderstorps målvakt Kenan Omerovic som är fostrad i småländska Hallby: - Jag ser mycket fram emot att spela i Skånela där jag fått ett mycket bra intryck av föreningen i sin helhet. Det ska bli lite extra kul att återförenas med min gamle tränare Mattias Flodman och lagkamrat Anton Nilsson, säger Omerovic i ett uttalande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
nrh
logistik_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
outsider
sigtuna_vatten_outsider
retro_outsider
swedol_outsider