moderaterna_panorama
Foto: Pressbild/Centerpartiet

Ny ordförande i Centerpartiet

Centerpartiet har valt en ny ordförande i samband med årsmötet, Andreas Karlsson leder lokalföreningen i Sigtuna.

Många ville vara med i styrelsen för Centerpartiet enligt valberedningens Åke Ossmark:
– Otroligt vad många som räckte upp handen och ville vara med i arbetet. Vi är både överraskade och glada, Ossmark i ett uttalande.

Bland annat valdes Andreas Karlsson till ordförande, han tycker att det ska bli spännande att fortsätta leda partiet i den positiva anda som råder i styrelsen och bland medlemmar. Gill Brodin kvarstår som gruppledare.
– Jag har haft ett fantastiskt fint samarbete med avgående ordförande Rune Holmberg och vi har lärt oss mycket av varandra. Det känns tryggt att han fortfarande finns kvar nu när styrelsen både föryngras och utökas.

sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

2020_helsida

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

connys_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

marinan_helsida
defacto_helsida
mp_helsida_april
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

ewas_helsida
liber_helsida
centrum_sommar2022_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
ewas_outsider
nrh
connys
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider