bovard_sh
P10 i FC Arlanda är ett av alla nya lag det senaste åretFoto: Insändarbild

Ny ordförande för FC Arlanda

FC Arlanda har hållit nytt årsmöte och gjorde det för första gången i egna lokaler på Atletvägen: - Vi har haft en väldigt positiv utveckling i föreningen det gångna året, säger nyvalde ordföranden Michael Günes.

banner_juni_artikel

FC Arlanda har de senaste åren växt kraftigt i kommunen och har nu lag i åldrarna 5-19 år. Man har också fått egna lokaler på Atletvägen. I samband med årsmötet valdes Michael Günes till ny ordförande. Hans mål är nu att implementera föreningens antagna verksamhetsplan med tydliga mål och vision för framtiden.
– Det är viktigt att alla känner till vilken värdegrund vi har, vilka regler som gäller för spelare, ledare och föräldrar bland annat.

Sigtunabon Michael Günes poängterar vikten av engagemang från föräldrar och alla de ideella krafter som slutit upp när föreningen växt.
– Vi har kul helt enkelt, säger Günes.

ica_valsta_choklad
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

midsommar_valsta_helsida
defacto_helsida
oppning_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

fme_helsida
sigtunavatten_standard
banner_juni_helsida

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

happyhomes_2019
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

sbrf_helsida
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

ridskola2019_outsider
connys
midsommar_valsta_outsider
defacto_outsider
oppning_outsider
sh_bovard_out
sh_oppet
nrh
sbrf_outsider
colorama_april
fme_outsider