center_pan21
Daniel TabriziFoto: FC Arlanda

Ny mittfältare klar för FC Arlanda

FC Arlanda värvar in Daniel Tabrizi som varit i bland annat Jönköping Södra och Varbergs organisationer.

centrum_artikel

Krisande FC Arlanda som är jumbo i Division 2 Norra Svealand och står utan seger efter åtta matcher värvar in Daniel Tabrizi. Han uppges vara en spelskicklig mittfältare med goda ledaregenskaper. Tabrizi har tidigare spelat i Jönköping Södra, Varberg, Syrianska FC och Södertälje FK. På söndag ska FC Arlanda möta Sandvikens AIK borta i Gästrikland. Ett viktigt jumbomöte där seger är viktigt för Arlanda om man ska få kontakt med lagen ovanför nedflyttningsstrecket.

 

mp_host_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

helsida_var2021
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

centrum_helsida2020
2020_helsida
vaccin
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

defacto_helsida
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

bostad_helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
vaccin-outsider
centrum_sommar_out
mp-outsider
bostad_outsider
connys
ridskola_2020_outsider