moderat_jul_nyar
Den nya fastigheten i ArlandastadFoto: Illustration/Prologis

Ny logistikfastighet byggs i Arlandastad

Prologis bygger ännu en logistikfastighet i Arlanadastad som beräknas stå klar till i slutet av nästa år.

Den nya fastigheten som Prologis uppför i Arlandastad har ännu inga hyresgäster klar utan byggs på spekulation. Det blir den tredje fastigheten som Prologis har i Prologis Park Arlanda. En orsak till bygget är att det finns en efterfrågan på logistikfastigheter i och med den ökande e-handeln. Fastigheten blir 7500 kvadratmeter stor och 11,7 meter hög. När den står klar kommer Prologis att inneha hela 130 000 kvadratmeter i Arlandaområdet.
– Den här satsningen är en del av vår långsiktiga strategi att stärka vår närvaro i den viktiga och expansiva Stockholmsregionen. När vi ser till nuvarande fundamenta för marknaden, tillsammans med det attraktiva läget, så förväntar vi oss en stark efterfrågan på den nya lokalen, säger Gunnar Gillholm, VP Country Manager at Prologis Nordics.

connys_helsida
defacto_helsida
oppethus_helsida
centrum_helsida2020
teatergrillen_helsida
happyhomes_50

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

connys
teatergrillen_outsider
nrh
oppethus_outsider