defacto_pan2020
Den nya fastigheten i ArlandastadFoto: Illustration/Prologis

Ny logistikfastighet byggs i Arlandastad

Prologis bygger ännu en logistikfastighet i Arlanadastad som beräknas stå klar till i slutet av nästa år.

centrum_artikel

Den nya fastigheten som Prologis uppför i Arlandastad har ännu inga hyresgäster klar utan byggs på spekulation. Det blir den tredje fastigheten som Prologis har i Prologis Park Arlanda. En orsak till bygget är att det finns en efterfrågan på logistikfastigheter i och med den ökande e-handeln. Fastigheten blir 7500 kvadratmeter stor och 11,7 meter hög. När den står klar kommer Prologis att inneha hela 130 000 kvadratmeter i Arlandaområdet.
– Den här satsningen är en del av vår långsiktiga strategi att stärka vår närvaro i den viktiga och expansiva Stockholmsregionen. När vi ser till nuvarande fundamenta för marknaden, tillsammans med det attraktiva läget, så förväntar vi oss en stark efterfrågan på den nya lokalen, säger Gunnar Gillholm, VP Country Manager at Prologis Nordics.

studeravidare_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

sommarlov_helsida
studenten2020_helsida
speedy_helsida
valvet_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

happy_homes_mars
defacto_helsida
coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

connys_helsida
coronakrisen

Lokala företaget som ökar omsättningen

Näringsliv ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

stottasigtuna_helsida
sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
kcbygg_outsider
marina_outsider
stottasigtuna_outsider
studenten2020_outsider
speedy_outsider
valvet_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider