moderaterna_sep2020
Foto: Elias Johansson

Ny linjebacker till Jets

Jets herrlag har värvat Lucas Ardanius från Uppsala 86:ers.

Linjebacken Lucas Ardanius förstärker Jets inför den kommande säsongen. Anledningen är att han startar tjänstgöring inom försvaret och kunde inte satsa för fullt i Superserien med Uppsala 86:ers. Därför landar han istället hos Jets i Division 1 enligt klubbens hemsida.
– Jag valde att spela i Jets då Moe (tränare, reds anm) var inbjudande med sina visioner som jag vill vara en del av. Jag ser fram emot en rolig säsong, grymma träningar och att jag utvecklas som fotbollsspelare.

Headcoach Moe Kadkhodai anser att Ardanius är en talangfull linjebacker mer bra instinkt och älskar att träna:
– Jag ser fram emot att se honom utvecklas ännu mer i Jets. Situationen är optimal för Lucas: flytten blir ju inte så lång och omställningen inte så stor då Jets och 86ers tränar tillsammans. Lucas kommer kunna utvecklas i ett bra tempo i i Division 1 men samtidigt få chansen att ta Superserie-snaps om han så önskar i och med vårat samarbete.

festspec_host2020_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
helgens matcher

Viktiga matcher i trean och femman

Fotboll FC Arlanda och Rosersbergs IK har viktiga matcher där avancemang eller potentiellt avancemang står på spel nu när serierna är inne på sina sista omgångar,

2020_helsida
boisigtuna
centrum_helsida2020
helgens matcher

Helgens matcher: Derby i Division 6

Fotboll Det är toppmöte i Division 6 där MärstaIK2 och FC Arlanda2 möts. Märsta IK spelade hemma på fredagskvällen och FC Arlanda tar sig an Vallentuna på lördag eftermiddag.

connys_helsida
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
festspec_host2020_outsider
swedol_outsider