defacto_pan2020
Foto: Elias Johansson

Ny linjebacker till Jets

Jets herrlag har värvat Lucas Ardanius från Uppsala 86:ers.

centrum_artikel

Linjebacken Lucas Ardanius förstärker Jets inför den kommande säsongen. Anledningen är att han startar tjänstgöring inom försvaret och kunde inte satsa för fullt i Superserien med Uppsala 86:ers. Därför landar han istället hos Jets i Division 1 enligt klubbens hemsida.
– Jag valde att spela i Jets då Moe (tränare, reds anm) var inbjudande med sina visioner som jag vill vara en del av. Jag ser fram emot en rolig säsong, grymma träningar och att jag utvecklas som fotbollsspelare.

Headcoach Moe Kadkhodai anser att Ardanius är en talangfull linjebacker mer bra instinkt och älskar att träna:
– Jag ser fram emot att se honom utvecklas ännu mer i Jets. Situationen är optimal för Lucas: flytten blir ju inte så lång och omställningen inte så stor då Jets och 86ers tränar tillsammans. Lucas kommer kunna utvecklas i ett bra tempo i i Division 1 men samtidigt få chansen att ta Superserie-snaps om han så önskar i och med vårat samarbete.

happyhomes_2019
teatergrillen_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

connys_helsida
sportlov_sigtuna

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

speedy_helsida
salong_elisabeth_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

connys
sportlov_sigtuna_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
nrh
teatergrillen_outsider