moderaterna_panorama
Foto: Elias Johansson

Ny linjebacker till Jets

Jets herrlag har värvat Lucas Ardanius från Uppsala 86:ers.

Linjebacken Lucas Ardanius förstärker Jets inför den kommande säsongen. Anledningen är att han startar tjänstgöring inom försvaret och kunde inte satsa för fullt i Superserien med Uppsala 86:ers. Därför landar han istället hos Jets i Division 1 enligt klubbens hemsida.
– Jag valde att spela i Jets då Moe (tränare, reds anm) var inbjudande med sina visioner som jag vill vara en del av. Jag ser fram emot en rolig säsong, grymma träningar och att jag utvecklas som fotbollsspelare.

Headcoach Moe Kadkhodai anser att Ardanius är en talangfull linjebacker mer bra instinkt och älskar att träna:
– Jag ser fram emot att se honom utvecklas ännu mer i Jets. Situationen är optimal för Lucas: flytten blir ju inte så lång och omställningen inte så stor då Jets och 86ers tränar tillsammans. Lucas kommer kunna utvecklas i ett bra tempo i i Division 1 men samtidigt få chansen att ta Superserie-snaps om han så önskar i och med vårat samarbete.

retro_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll På fredagskvällen spelar glödheta MIK i Division 4, FC Arlanda spelar på lördagen mot Sundbyberg. Två serieledare som kan befästa sina placringar.

helsida
division 3

Seger för Arlanda

Fotboll FC Arlanda besegrade Rådmansö hemma på Midgårdsvallen och är fortsatt obesegrade i Division 3.

logistik_sigtuna_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
division 4

Ny storseger för MIK – Fjärde raka

Fotboll Märsta IK ångar på i fyran och redan efter fyra omgångar har man 12 poäng och dessutom har man inte släppt in ett enda mål. - Vi spelar tillräckligt bra för att vinna komfortabelt, varken mer eller mindre än så. Vissa saker att jobba på såklart men det kommer allteftersom fler matcher spelas, skriver MIK via Instagram.

Skånela gör klart med Lucaus ersättare

Handboll Skånela har gjort klart med Anderstorps målvakt Kenan Omerovic som är fostrad i småländska Hallby: - Jag ser mycket fram emot att spela i Skånela där jag fått ett mycket bra intryck av föreningen i sin helhet. Det ska bli lite extra kul att återförenas med min gamle tränare Mattias Flodman och lagkamrat Anton Nilsson, säger Omerovic i ett uttalande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
retro_outsider
swedol_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
connys
outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
logistik_outsider