defacto_pan2020
Foto: Sundair

Ny linje startade på Arlanda

En ny linje mellan Arlanda och Beirut etableras av tyska Sundair.

centrum_artikel

Arlanda flygplats får en ny linje som startade för en vecka sedan, 11:e december. Tyska Sundair står bakom etableringen som kommer trafikera Arlanda-Beirut en gång i veckan med en Airbus A320. På grund av den rådande pandemin fanns inga direktflyg på sträckan. Etableringen görs med bakgrund av att Stockholm har en stor befolkning med syriska och libanesiska rötter. Innan pandemin bröt ut var linjen Arlanda-Beirut populär men har alltså varit otrafikerad fram till nu.

januari_helsida
speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020
meko_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
ridskola2020_helsida

Elbilsmässa till XPO

Näringsliv Elbilsmässan eCarExpo kommer till Scandinavian XPO i höst:- Vi ser nybyggda mötes- och evenemangsarenan Scandinavian XPO som den perfekta arenan för eComExpo med tanke på möjligheterna till 11 000 kvm utställningsyta för våra elfordon och teknik, två konferensscener och ett stort antal mötesplatser för vårt seminarie- och workshopprogram, säger Anna Fägersten, projektledare.

prima_helsida

Firar trettio år mitt i pandemin

Näringsliv Hotell Kristina fyllde i år 30 år men firandet fick i praktiken ställas in på grund av coronapandemin: - För oss, som för alla andra, har 2020 gått till historien, som ett år där vi planerat in mängder av kul och spännande event som James Bond-premiär, Nyårsfest, kul After Work och härliga festmiddagar för att just fira våra 30 år som hotell. Sen fick vi tänka om och anpassa mycket. Och därefter ställa in. Nu blickar vi framåt istället och ser bara möjligheter och chanser att fira när läget förbättras, berättar VD Ewa Wikland.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
coronakrisen

Inleder samarbete för säkra möten

Näringsliv För att öka avstånd i samband med evenemang inleder Scandinavian XPO och Training Partner ett samarbete: - Med allt det Training Partner erbjuder, samt närheten till den internationella kommunikations-hubben Arlanda, kommer vår nyöppnade mötes- och evenemangsarena att ha en stark position som en självklar plats för alla typer av möten, säger Staffan Littmarck, VD på Scandinavian XPO.

connys
prima_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
speedy_vinter2020_outsider
moderat_outsider_jan
centrum_sommar_out
nrh
meko_outsider