center_pan21
Foto: Transavia France

Ny linje för Transavia till Paris

Transavia France som nyligen invigde en linje mellan Arlanda-Montpellier lanserar nu direktflyg till Paris.

Efterfrågan på resor till och från Arlanda gör att Transavia lanserar ytterligare en rutt. I juni var det klart med trafik till och från Montpellier, nu står det klart att det blir en linje till Paris med start 21:a oktober. Sedan tidigare finns det andra operatörer till Frankrikes största flygplats Charles de Gaulle.
– Det är glädjande att vi nu när smittan går ner i världen och de breda vaccinationsprogrammen fullföljs, ser början till en återhämtning för flyget. Att Transavia France redan efter en knapp månads verksamhet på Stockholm Arlanda väljer att satsa vidare på den svenska marknaden och under fortsatt tuffa tider för hela flygindustrin utökar utbudet med en linje till Paris, är ett tecken på ökad efterfrågan och Stockholms starka position, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad & Kommersiell Utveckling på Swedavia.

Charlotte Ljungren tror att det digitala covidbeviset kommer att underlätta för resandet inom Europa. Transavias rutt kommer gå tre gånger i veckan med en Boeing 737-800. Biljetter finns till försäljning redan nu.
– Efter Montpellier i sommar är vi mycket glada över att kunna öppna den här nya rutten från Stockholm till Frankrike. Den nya servicen gör det möjligt för resenärer att njuta av sin semester i Paris under vintern och samtidigt dra nytta av ett bra låg-priserbjudande. Vi ser fram emot att välkomna våra svenska resenärer som är angelägna om att resa igen till den franska huvudstaden, säger Nicolas Hénin, Chief Commercial Officer på Transavia France.

eldsjal-helsida
andersojag
bostad_helsida
mp_host_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
helsida_var2021
2020_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
nrh
andersojag_outsider
mp-outsider
eldsjal-outsider
bostad_outsider
connys
swedol_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider