abs_pask
Området där långtidsparkeringen ska byggas. Foto: Maps

Ny långtidsparkering och infart vid E4:an

Det kommer att ske stora ombyggnader vid E4:an Sigtunaavfarten kommande år i samband med att en ny långtidsparkering ska byggas där.

centrum_artikel

1500 P-platser ska byggas vid Sigtunaavfarten öster om E4:an i området mellan Drivelab och Eurostop. Arlandastad Holding har valt Swedavia som operatör av långtidsparkeringen.
– Långtidsparkeringen får miljömärkning, de hållbara transporterna till och från flygplatsterminalerna kommer att skötas med elbussar. Vår ambition är att öka servicen ytterligare genom att bland annat erbjuda incheckning av flygresan redan på parkeringsplatsen, säger Torbjörn Wiberg, tf. direktör Commercial & Real Estate på Swedavia.

Avtalet mellan Swedavia och Arlandastad Holding AB gäller i tolv år och det ger flygplatsägaren möjlighet att utveckla parkeringskonceptet på flygplatsen ytterligare. Parkeringen kommer att tas i drift hösten 2017 och blir miljöcertifierad.
– I takt med den starka resandeutvecklingen ökar behovet av bekväma och effektiva parkeringsmöjligheter i anslutning till flygplatsen. Nu kan vi erbjuda en miljömärkt produkt till våra långtids- och charterresenärer, fortsätter Torbjörn Wiberg.

centrum_helsida2020
2020_helsida
ridskola2020_helsida
coronakrisen

Varslad hotellpersonal erbjuds jobb i omsorgen

Näringsliv Choicekedjan med tre hotell i kommunen lånar ut sin personal till omsorgsföretaget Attendo: - Vår grundfilosofi i Nordic Choice handlar om att bidra med lösningar på samhällets stora utmaningar, säger Torgeir Silseth, koncernchef Nordic Choice Hotels.

marina_helsida
#hålligångsigtunakommun

Johan hjälper oroliga företagare

Näringsliv På Norra Redovisningshuset får man just nu in många frågor från oroliga företagare: - Vi har flera kunder som står inför stora utmaningar nu, med tanke på Corona krisens inverkningar på företagen och personalen.

defacto_helsida
happy_homes_mars
festspec_corona_helsida
speedy_helsida
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
festspec_corona_outsider
speedy_outsider
nrh