defacto_panorama_mustasch
Området där långtidsparkeringen ska byggas. Foto: Maps

Ny långtidsparkering och infart vid E4:an

Det kommer att ske stora ombyggnader vid E4:an Sigtunaavfarten kommande år i samband med att en ny långtidsparkering ska byggas där.

1500 P-platser ska byggas vid Sigtunaavfarten öster om E4:an i området mellan Drivelab och Eurostop. Arlandastad Holding har valt Swedavia som operatör av långtidsparkeringen.
– Långtidsparkeringen får miljömärkning, de hållbara transporterna till och från flygplatsterminalerna kommer att skötas med elbussar. Vår ambition är att öka servicen ytterligare genom att bland annat erbjuda incheckning av flygresan redan på parkeringsplatsen, säger Torbjörn Wiberg, tf. direktör Commercial & Real Estate på Swedavia.

Avtalet mellan Swedavia och Arlandastad Holding AB gäller i tolv år och det ger flygplatsägaren möjlighet att utveckla parkeringskonceptet på flygplatsen ytterligare. Parkeringen kommer att tas i drift hösten 2017 och blir miljöcertifierad.
– I takt med den starka resandeutvecklingen ökar behovet av bekväma och effektiva parkeringsmöjligheter i anslutning till flygplatsen. Nu kan vi erbjuda en miljömärkt produkt till våra långtids- och charterresenärer, fortsätter Torbjörn Wiberg.

fme_oktober

Ny hotelmanager till Clarion Arlanda

Näringsliv Liza Nyberg har rekryterats till tjänsten som Hotel Manager på Clarion Arlanda: - Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av det mycket framgångsrika teamet på Clarion Arlanda, säger hon.

Arlanda får direktlinje till Tokyo

Näringsliv Arlanda får en ny linje till japanska Tokyo med start till sommaren: - Japan är en av Sveriges viktigaste handelspartners och under senare tid har vi sett betydande japanska investeringar i Sverige, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef för Swedavia.

greeknighthelsida
agy_oppethus

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

defacto_mustach_helsida
sigtunavatten_standard

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

centrum_host_helsida
ica_oktober
happyhomes_2019
greeknight_outsider
nrh
agy_oppethus_outsider
connys
colorama_april2