eurosko_december
Invigning av P1 på Drivelab BigFoto: Pressbild

Ny långtidsparkering invigdes

Swedavia invigde på torsdagen en ny långtidsparkering som ligger precis öster om motorvägen i nya Drivelab Big.

marstac_aug

Den nya parkeringen P1 invigdes av Kjell-Åke Westin, flygplatsdirektör, Dieter Sand, VD Arlandastad HOlding, och Olov Holst (M), Kommunstyrelsens ordförande. Det finns 1565 P-platser direkt öster om E4:an vid nya Drivelab Big och parkeringen har certifierats i enlighet med internationella hållbarhetsprogrammet CEEQUAL.

Höga miljökrav
VD för CEEQUAL, Chris Broadband, fanns på plats för att dela ut ett certifikat som bevis för att P! uppnått den högsta certifieringsnivån Excellent:
– På Swedavia arbetar vi aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor, vilket är viktigare än någonsin nu när vi bygger framtidens flygplats. Certifikatet är ett kvitto på att vi är på rätt väg. Det är värdefullt med en objektiv bedömning som också visar att vi arbetar systematiskt med hållbarhetsfrågor, säger Kjell-Åke Westin, flygplatsdirektör på Stockholm Arlanda Airport

forsmaleri

easyJet storsatsar på Arlanda

Näringsliv Från och med i mars kommer easyJet att flyga hela 14 gånger i veckan mellan Arlanda-Berlin: - Det är mycket glädjande att easyJet fortsätter att satsa på Arlanda, säger Swedavias flygmarknadsdirektör Elizabeth Axtelius i ett pressmeddelande.

marknad_steninge
magget_dejt
forskontor

Han blir ny näringslivschef i kommunen

Näringsliv Mathias Forsberg blir ny näringslivschef efter Christer Wikström som tagit över som kommundirektör: - Det finns mycket logistiskt att jobba med i Sigtuna som jag kan ta med mig härifrån. Kommunerna liknar varandra ganska mycket. Sigtuna bygger mycket bostäder och ligger också i utkanten. Sedan är det Arlanda-biten som ska bli väldigt spännande, säger Mathias Forsberg till BålstaBladet.

banner_december

Premiärturen till Miami invigdes

Näringsliv SAS premiärflög sin nya linje mellan Arlanda-Miami under söndagen: - Vi är mycket glada att SAS fortsätter att öka sitt utbud på Arlanda med ytterligare en interkontinental direktlinje, säger lizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Mäklare ger stöd på 20 olika språk

Näringsliv Jennyfer Namazi på Fastighetsbyrån i Märsta Sigtuna kommer att erbjuda språkstöd för de köpare eller säljare som inte talar svenska eller behöver hjälp att förstå alla lagar och regler kring en fastighetsaffär på sitt egna språk: - Vi vet att det kan vara komplicerat att genomföra en bostadsaffär och i våra samtal med konsumenter märker vi att språkbarriärer förstärker svårigheterna påtagligt, säger Jennyfer i ett pressmeddelande.

SAS satsar ännu mer på Arlanda

Näringsliv SAS lanserar fyra nya direktlinjer via Arlanda i sommar: - Vi välkomnar SAS fortsatta satsning på Arlanda till sommaren, kommenterar Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Jysk byter lokal i Arlandastad

Näringsliv JYSK kommer att flytta från Söderbyvägen till Bristagatan: -Både vi och våra kunder är jätteglada över att vi kommer vara kvar i Märsta och i samma område där butiken funnits i så många år.

solrosvagen28
standard
vanster_mote
yrkesutbildningen
vidargatan7
slutstation
cricketklubben
Festspecialisten – Standard
julgranshamtning
borg
frisyr2018
matcher_skanela
dogranch
colorama_jan
lions_standard
agy2
jul2018
blackfriday
nfc_vinter
Norra Redovisningshuset