moderaterna_juni
Invigning av P1 på Drivelab BigFoto: Pressbild

Ny långtidsparkering invigdes

Swedavia invigde på torsdagen en ny långtidsparkering som ligger precis öster om motorvägen i nya Drivelab Big.

Den nya parkeringen P1 invigdes av Kjell-Åke Westin, flygplatsdirektör, Dieter Sand, VD Arlandastad HOlding, och Olov Holst (M), Kommunstyrelsens ordförande. Det finns 1565 P-platser direkt öster om E4:an vid nya Drivelab Big och parkeringen har certifierats i enlighet med internationella hållbarhetsprogrammet CEEQUAL.

Höga miljökrav
VD för CEEQUAL, Chris Broadband, fanns på plats för att dela ut ett certifikat som bevis för att P! uppnått den högsta certifieringsnivån Excellent:
– På Swedavia arbetar vi aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor, vilket är viktigare än någonsin nu när vi bygger framtidens flygplats. Certifikatet är ett kvitto på att vi är på rätt väg. Det är värdefullt med en objektiv bedömning som också visar att vi arbetar systematiskt med hållbarhetsfrågor, säger Kjell-Åke Westin, flygplatsdirektör på Stockholm Arlanda Airport

ABS Wheels dubblade omsättningen och expanderar

Näringsliv Arlandastadbaserade ABS Wheels meddelar att de nu nått 70 miljoner i omsättning och att de i kommande verksamhetsår siktar på 100 miljoner: - Totalt sett ökade vi omsättningen med 50 procent kontra föregående år, vilket tyder på att vi har gjort ett riktigt bra jobb, säger ABS Wheels marknadschef Jorge Castro till sajten Ehandel.se.

socialutmarkelse

Nu tjänar du in dina pengar

Ekonomi Igår torsdag inföll den så kallade Skattefriadagen i Sigtuna kommun. Från och med idag fredag går allt du tjänar till dig själv.

steningeslottsommar
vuxenutbildning2
sap_valet2018
sportfiskebanner2

SAS-linje till Hong Kong flyttas

Näringsliv Den stora SAS-linjen mellan Arlanda-Hong Kong flyttas till Köpenhamn: - SAS har en stark närvaro på alla stora skandinaviska flygplatser. För oss är det viktigt att se över alla våra linjer kontinuerligt för att kunna maximera effekterna för både passagerare och vår lönsamhet, säger Karl Sandlund, SAS.

Näringslivslunch i Kulturlänken

Näringsliv Kommunen tappar i olika näringslivsrankingar men i samband med näringslivslunchen som hölls på tisdagen framkom en bild om lönsamma företag med potential för mer.

sap_outsider
outsider_moderat
Norra Redovisningshuset
sigtunavatten_standard
yearlingsales
connys
objekt2
outsider_defacto
val2018
objekt4
veterankraft_standard
forskontor
objekt3
vuxentutbildning
nfc_vinter