defacto_panorama_mustasch

Ny kritik mot Hembla: Området är katastrofalt

Fastighetsbolaget Hembla som äger bostäder i Valsta kritiseras återigen för sin skötsel av Valstavägen.

märsta.nu rapporterade för några veckor sedan om att Hembla kritiserats för bristfälligt underhåll av Valstavägen där hissar försatts med brukandeförbud och lekplatser som inte underhålls där spikar och skruvar sticker fram vilket kan skada barnen.

Boende i området som hört av sig till märsta.nu menar att det finns fler saker som Hembla inte hanterar, dels är det flertal potthål i gatuområdet samt att parkeringarna inte städas upp.
– Parkeringen har inte städats upp efter ett flertal bilbränder och man har inte sopat upp glas sm ligger i flera månader, det ligger även glas mellan parkeringarna.

Enligt märsta.nu:s uppgiftslämnare så har man hört av sig och felanmält men att Hembla ändå inte kommer ut:
– Hur mycket man än meddelar om saker så struntar de i att laga och ordningställa. Dålig är service, våra bilar åker ner i stora hål, stenstänk och det ser katastrofalt ut runt om i området fastän de renoverar.

märsta.nu har i flera dagar väntat på en kommentar från Hembla men utan respons. Enligt den boende så har man fått ett svar att det bristfälliga underhållet är kopplat till de pågående renoveringarna.

fme_oktober
centrum_host_helsida
ica_oktober
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

greeknighthelsida
agy_oppethus

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

defacto_mustach_helsida

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

greeknight_outsider
colorama_april2
agy_oppethus_outsider
nrh
connys