abs_pask

Ny kritik mot Hembla: Området är katastrofalt

Fastighetsbolaget Hembla som äger bostäder i Valsta kritiseras återigen för sin skötsel av Valstavägen.

centrum_artikel

märsta.nu rapporterade för några veckor sedan om att Hembla kritiserats för bristfälligt underhåll av Valstavägen där hissar försatts med brukandeförbud och lekplatser som inte underhålls där spikar och skruvar sticker fram vilket kan skada barnen.

Boende i området som hört av sig till märsta.nu menar att det finns fler saker som Hembla inte hanterar, dels är det flertal potthål i gatuområdet samt att parkeringarna inte städas upp.
– Parkeringen har inte städats upp efter ett flertal bilbränder och man har inte sopat upp glas sm ligger i flera månader, det ligger även glas mellan parkeringarna.

Enligt märsta.nu:s uppgiftslämnare så har man hört av sig och felanmält men att Hembla ändå inte kommer ut:
– Hur mycket man än meddelar om saker så struntar de i att laga och ordningställa. Dålig är service, våra bilar åker ner i stora hål, stenstänk och det ser katastrofalt ut runt om i området fastän de renoverar.

märsta.nu har i flera dagar väntat på en kommentar från Hembla men utan respons. Enligt den boende så har man fått ett svar att det bristfälliga underhållet är kopplat till de pågående renoveringarna.

centrum_helsida2020
festspec_corona_helsida
defacto_helsida
coronakrisen

Biljettkontrollerna pausas

Nyheter SL pausar sina biljettkontrollanters arbete från och med denna vecka: - På grund av smittspridningen behöver vi alla hjälpas åt att hålla avstånd i kollektivtrafiken, säger Suss Forssman Thullberg, kommunikationschef på trafikförvaltningen.

ridskola2020_helsida
coronakrisen

Valstadagen ställs in

Nyheter Valstadagen ställs in, det beskedet gav SigtunaHem under förmiddagen: - På grund av den rådande situationen med coronaviruset så måste vi dock tyvärr – å föreningen Valsta utvecklings vägnar – meddela att evenemangen ställs in, säger projektledare Lola Svensson.

happy_homes_mars
speedy_helsida
marina_helsida
2020_helsida
coronakrisen

Nytt initiativ i Sigtuna

Nyheter Ett nytt initiativ startas upp i Sigtuna stad där personer i riskgruppen kan få hjälp med mat till dörren.

swedol_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_corona_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
speedy_outsider