budget_panorama

Ny kritik mot Hembla: Området är katastrofalt

Fastighetsbolaget Hembla som äger bostäder i Valsta kritiseras återigen för sin skötsel av Valstavägen.

fraga_liberalerna

märsta.nu rapporterade för några veckor sedan om att Hembla kritiserats för bristfälligt underhåll av Valstavägen där hissar försatts med brukandeförbud och lekplatser som inte underhålls där spikar och skruvar sticker fram vilket kan skada barnen.

Boende i området som hört av sig till märsta.nu menar att det finns fler saker som Hembla inte hanterar, dels är det flertal potthål i gatuområdet samt att parkeringarna inte städas upp.
– Parkeringen har inte städats upp efter ett flertal bilbränder och man har inte sopat upp glas sm ligger i flera månader, det ligger även glas mellan parkeringarna.

Enligt märsta.nu:s uppgiftslämnare så har man hört av sig och felanmält men att Hembla ändå inte kommer ut:
– Hur mycket man än meddelar om saker så struntar de i att laga och ordningställa. Dålig är service, våra bilar åker ner i stora hål, stenstänk och det ser katastrofalt ut runt om i området fastän de renoverar.

märsta.nu har i flera dagar väntat på en kommentar från Hembla men utan respons. Enligt den boende så har man fått ett svar att det bristfälliga underhållet är kopplat till de pågående renoveringarna.

happyhomes_sommar2020
manskold_helsida
2020_helsida
kkdk_helsida
centrum_helsida2020

Lurade COOP på 36 000 kronor

Notiser En man döms för omfattande bedrägeri som skett på flera platser i landet, bland annat lurades COOP i Märsta på varor för 36 000 kronor.

defacto_helsida
julen_helsida
meko_helsida
connys_helsida
kristina_helsida
helsida
speedy_vinter_helsida
kristina_outsider
kkdk_outsider
outsider
budget_outsider
julen_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
centrum_sommar_out
manskold_outsider
swedol_outsider
meko_outsider
nrh