moderaterna_panorama

Ny insamling till Norrbackafamiljer

Ännu en insamling startas till familjer som är drabbade av branden på Norrbacka.

Tidigare i veckan har Josefine Bergman startat en insamling till en specifik familj på Norrbacka som dragit in drygt 30 000 kronor. Den insamlingen är nu avslutad.

En annan insamling som vänder sig till samtliga familjer har nu startats upp. Det är Suheyla Kusek Ström som är administratör. Målet är att få in 40 000 kronor till de drabbade familjerna. Suheyla skriver om insamlingen som heter Hjälp till några av de drabbade av branden att några är i behov av akut hjälp då de saknar hemförsäkring och inte kunnat få hjälp med korttidskontrakt.

Man kan skänka pengar via Facebook eller Suheylas man Clemens Ström via Swhish 0769090030. Under lördagseftermiddagen hade drygt 5500 kronor samlats in.

Här hittar du insamlingen

marinan_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

defacto_helsida
liber_helsida
connys_helsida
ewas_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

2020_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

mp_helsida_april

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Kommunledningen välkomnar Arlandautredningen

Politik På fredagen presenterade regeringen resultatet av Arlandautredningen: - Det är oerhört tillfredsställande att utredningen nu föreslår att en Arlandaförhandlare utses. Det är något jag och Sigtuna kommun de senaste fyra åren lagt mycket tid på att få till stånd, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande i Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
connys
mp_outsider2022
swedol_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider