moderaterna_riksdag

Ny insamling till Norrbackafamiljer

Ännu en insamling startas till familjer som är drabbade av branden på Norrbacka.

centrum_artikel

Tidigare i veckan har Josefine Bergman startat en insamling till en specifik familj på Norrbacka som dragit in drygt 30 000 kronor. Den insamlingen är nu avslutad.

En annan insamling som vänder sig till samtliga familjer har nu startats upp. Det är Suheyla Kusek Ström som är administratör. Målet är att få in 40 000 kronor till de drabbade familjerna. Suheyla skriver om insamlingen som heter Hjälp till några av de drabbade av branden att några är i behov av akut hjälp då de saknar hemförsäkring och inte kunnat få hjälp med korttidskontrakt.

Man kan skänka pengar via Facebook eller Suheylas man Clemens Ström via Swhish 0769090030. Under lördagseftermiddagen hade drygt 5500 kronor samlats in.

Här hittar du insamlingen

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

connys_helsida
valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

handbollsskola
centrum_helsida2020
mod_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida

Askerson: Går inte med på förtur till nyanlända

Politik Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M) får nu ny kritik för den så kallade "sociala dumpningen" där nyanlända slussats ut från kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
moderat_outsider
nrh
connys
sigtuna_vatten_outsider