defacto_panorama_mustasch
Emma Lindell och Katarina BrunstedtFoto: Pressbild

Ny hästklinik etablerar i Rosersberg

Wallstanäs Gård i Rosersberg startar upp veterinärklinik för hästar: - Här har vi möjlighet att på en personlig och lite mindre klinik ta emot hästar för allt från veterinärbesiktning och hälsoutredning till tandkontroll och röntgen, säger Emma Lindell, veterinär och delägare i Stockholms Hästklinik, i ett pressmeddelande.

Stockholms Hästklinik etablerar i Rosersberg, Wallstanäs gård. Emma Lindell och Katarina Brunstedt kommer att driva kliniken i moderna lokaler mellan Stockholm-Uppsala, ett strategiskt valt läge direkt vid E4:an.
– Vårt perfekta läge i Rosersberg, precis vid E4:an gör att vi även hoppas på mer långväga patienter, både från norr och söder. Det tar bara en och en halv timme till oss från både Gävle, Eskilstuna och Nyköping, säger Emma Hallberg, veterinärassistent.

Kliniken kommer att ha möjlighet till röntgen, ultraljud, behandlingsrum, ridbana, ridhus och longervolt under tak. Katarina Brunstedt som är en av delägarna har mångårig erfarenhet av veterinäryrket är bara en av tjugo veterinärer i Sverige som har examen i odontologi (hästtandvård) vilket innebär att hon får göra avancerade åtgärder i hästens mun. Hon har tidigare arbetat på Mälarens hästklinik och har även en internationell examen i veterinär kiropraktik.

I lokalerna har Scandinavian Equine Clinics tidigare funnits, den drevas av bortgångne veterinären Christopher Johnston.
– Att driva vår klinik i samma lokaler där Chris hade sin verksamhet känns särskilt fint då både jag, Emma (Lindell) och framförallt Fia arbetat med Chris under åren. Vi har alla stor respekt för Chris’s hängivenhet och vi strävar efter att driva ytterligare en framgångsrik veterinärklinik här på anläggningen, uppger Katarina Brunstedt.

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

fme_oktober
ica_oktober
defacto_mustach_helsida

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

centrum_host_helsida

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

agy_oppethus
greeknighthelsida
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
colorama_april2
agy_oppethus_outsider
nrh
connys
greeknight_outsider