sommar
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Ny handbollsfest till Vikingahallen

Efter succén med Scand Iberico i Vikingahallen kommer en nya matcher till Vikingahallen när Ligalaget möter Japan.

marstakalaset_artikel

25 och 27 oktober kommer Ligalaget att spela landskamper mot Japan. Ligalaget är ett landslag som bildades förra året och är ett steg mellan U-landslag/Handbollsligan och A-landslaget. Dennis Sandberg är tränare och coach för ligalandslaget. Inga spelare med skånelabakgrund är med den här gången.

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

defacto_helsida
sommar
ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard
colorama_april2

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

miljopris_helsida
sommar_centrum
marstakalas_helsida
arlanda_golf_juli

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
sportfiske_sommar
nrh
colorama_april
miljopris_outsider