defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Ny handbollsfest till Vikingahallen

Efter succén med Scand Iberico i Vikingahallen kommer en nya matcher till Vikingahallen när Ligalaget möter Japan.

centrum_artikel

25 och 27 oktober kommer Ligalaget att spela landskamper mot Japan. Ligalaget är ett landslag som bildades förra året och är ett steg mellan U-landslag/Handbollsligan och A-landslaget. Dennis Sandberg är tränare och coach för ligalandslaget. Inga spelare med skånelabakgrund är med den här gången.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

dackskiftarna_helsida
ridskola2020_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
sigtunastad_helsida
2020_helsida
vardcentral_helsida
speedy_vinter_helsida

Majoritet manliga ledare inom idrotten

Sport Två av tre ledare inom ungdomsidrotten i kommunen är män: - Vi är inte nöjda med den statistiken på något sätt. Vi vill ha 40 procent och för det krävs ytterligare arbete, säger distriktsidrottschef Dag Söderberg till Upsala Nya Tidning.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
dackskiftarna_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
vardcentral_outsider
sigtunastad_outsider