sommar
Philip Alouch i Märsta IKFoto: Magnus Granhagen

Ny förlust för MIK

Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

Efter förlust för Märsta IK mot Vallentuna är laget nu nere på negativ kvalpats efter tio omgångar, trots en fin start för Mig med mål efter nio minuter kunde Vallentuna vända på steken. Vallentuna kvitterade efter en kvar och avgjorde i 84:e minuten. Märstas mål gjordes av Olivier Belakelayi. Närmast väntar viktig streckmatch mot IFK Uppsala på onsdag hemma i Märsta.

sommar

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

colorama_april2
happyhomes_2019
sommar_centrum

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

arlanda_golf_juli

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
defacto_helsida
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

bonava_juli_hel

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
colorama_april
bonava_juli_outsider
sportfiske_sommar
nrh
connys