sommar
Philip Alouch i Märsta IKFoto: Magnus Granhagen

Ny förlust för MIK

Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

Efter förlust för Märsta IK mot Vallentuna är laget nu nere på negativ kvalpats efter tio omgångar, trots en fin start för Mig med mål efter nio minuter kunde Vallentuna vända på steken. Vallentuna kvitterade efter en kvar och avgjorde i 84:e minuten. Märstas mål gjordes av Olivier Belakelayi. Närmast väntar viktig streckmatch mot IFK Uppsala på onsdag hemma i Märsta.

arlanda_golf_juli
defacto_helsida
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard

Mountainbikeklubb får banmärkning nedriven

Cykel Sigtuna Mountainbike märker upp banor i skogarna sedan man fått tillstånd av markägarna, men någon plockar ner märkningen: - Det är någon som leker skogspolis, säger Björn Ertzgaard, en av medlemmarna i föreningen.

happyhomes_2019
sommar_centrum

Lina vann DM

Ridning Lina Jacobsson från Sigtunabygdens Ryttarförening vann DM för juniorer i Uppland.

Helgens matcher: Viktiga poäng står på spel

Fotboll Viktiga poäng står på spel i Division 3, 4, 5 och 7. Märsta IK jagar överlevnad i trean medan FC Arlanda vill befästa sin serieledning. Rosersberg behöver studsa tillbaka efter förlusten i seriefinalen och i sjuan närmar vi oss ett avgörande mellan FC Arlanda2 och Märsta Syrianska.

division 5

RIK föll i toppmötet

Fotboll Gimo vann toppmötet mot Rosersberg IK och därmed är chansen liten för att RIK ska kunna ta klivet upp i fyran kommande säsong.

nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
connys