defacto_pan2020
Philip Alouch i Märsta IKFoto: Magnus Granhagen

Ny förlust för MIK

Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

centrum_artikel

Efter förlust för Märsta IK mot Vallentuna är laget nu nere på negativ kvalpats efter tio omgångar, trots en fin start för Mig med mål efter nio minuter kunde Vallentuna vända på steken. Vallentuna kvitterade efter en kvar och avgjorde i 84:e minuten. Märstas mål gjordes av Olivier Belakelayi. Närmast väntar viktig streckmatch mot IFK Uppsala på onsdag hemma i Märsta.

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

speedy_helsida
studenten2020_helsida
defacto_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

kcbygg_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

sommarlov_helsida
connys_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

studeravidare_outsider
sommarlov_outsider
speedy_outsider
studenten2020_outsider
kcbygg_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider