moderaterna_panorama
Visionsbild av F60 Foto: Illustration/Arlandastad Group
F60-ledningsgruppFoto: Pressbild

Ny företagspark ska byggas i Arlandastad

Arlandastad Group säljer av 125 000 kvadratmeter mark vilket ska bli en del av en ny företagspark i Arlandastad. 

F60 AB som ägs dels av Arlandastad Group samt Swiss life asset managers och Cavandum köper 125 000 mark i Arlandastad av Arlandastad Group. Affären är värd 522 miljoner kronor. Området ska bli en ny företagspark kallad F60 i Arlandastad.
– Vi är glada över att inleda ett strategiskt samarbete med Swiss Life Asset Managers och Cavandium som kommer bidra till en ökad exploateringstakt av området. Affären bekräftar den potential som finns i våra byggrätter och de betydande förädlingsvärden som kommer att kunna realiseras över tid, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.
Joakim Einarsson, Chef Fastighetsutveckling, Cavandium, uppger att det är en hög efterfrågan på den typ av lokaler som ska produceras i F60.
– Det är glädjande att få ingå detta partnerskap och vara en del av den spännande utveckling som sker i detta strategiska och mycket expansiva område.
ewas_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

connys_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

2020_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april
marinan_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
marina_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
nrh
ewas_outsider