center_pan21
Nya företagsparken F60Foto: Arlandastad Group

Ny företagspark i Arlandastad

En ny företagspark kommer etableras i Arlandastad öster om E4:an: - Här finns utrymmet att skapa affärsmöjligheter i bästa läget. Vi har redan fått ett stort intresse från marknaden för etablering i F60. Med tanke på de miljardbelopp som investeras i Arlandaområdet varje år är intresset högt från bland annat de verksamheter som står för själva byggnationerna av de investeringar som görs, säger Dieter Sand, vd för Arlandastad Group som äger Explore Arlandastad.

Explore Arlandastad, tidigare Arlandastad Holdning, kommer utveckla den nya företagsparken F60 öster om E4:an. Området är detaljplanelagt varpå man kan starta bygget direkt. Den södra delen av området kommer utvecklas först med kundanpassade ytor upp till flera tusen kvadratmeter. Den nya tunneln under E4:an är viktig då den förbinder västra och östra Arlandastad och kopplar ihop området med exempelvis Scandinavian XPO samt olika hotell.
– Med färdigställandet av tunneln möjliggör vi exploateringen av bland annat F60 på östra sidan om E4:an. Vi bygger en stadsdel där vi anpassar utvecklingen efter terrängen och har fokus på att arbeta hållbart och långsiktigt. Det skapar även en bra grund för våra kommande miljöcertifieringar, säger Erik Nyberg Projektchef, Explore Arlandastad.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
mp_host_helsida
eldsjal-helsida
2020_helsida
andersojag
connys_helsida
helsida_var2021
bostad_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

eldsjal-outsider
centrum_sommar_out
connys
swedol_outsider
mp-outsider
andersojag_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
nrh