panorama_centrum
Sikander Hayat driver Mega Grocers på TingvallavägenFoto: märsta.nu

Ny butik på Tingvalla

Tingvalla har fått en ny butik när Mega Grocers öppnade upp på Tingvallavägen 1.

I tidigare Asian Mini Markts lokaler har Mega Grocers öppnat upp verksamhet, Sikander Hayat tog över hela Asian Mini Markt 2019, han var med i starten dock redan 2014, nu är det han som styr inriktningen och den nya satsningen med Mega Grocers uppges vara en del av flera butiker som ska etableras i andra delar av landet också. Den nya lokalen är mer välkomnande och har större yta i samma fastighet på Tingvallavägen 1.

Bra premiär
Det var premiär i fredags när Sikander Hayat bjöd in till mingel och tester. Responsen var god, många märstabor dök upp för att se vad Mega Grocers har att erbjuda.
– Det var över förväntan och vi hoppas på en bra fortsättning också, säger Sikander till märsta.nu

defacto_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

liber_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

2020_helsida
centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
marinan_helsida
ewas_helsida
connys_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marina_outsider
ewas_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
moderat_outsider
swedol_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022
nrh
ridskola_2020_outsider