arlandagolf_pan_aug
Foto: Daniel Iskander

Ny bredbandsleverantör till SigtunaHem

SigtunaHem kommer att få Open Universe som uppkoppling i sitt nät.

marstakalaset_artikel

SigtunaHems hyresgäster kommer att få ny bredbandsleverantör från och med mars 2020, arbetet med migrering av befintligt nät startar i höst. Det är Telenor Sverige som genom sin kommunikationsoperatör Open Universe kommer att leverera en öppen uppkoppling.
– Vi är glada över att SigtunaHem väljer att gå från en stängd lösning levererad av flera aktörer till ett enhetligt öppet nät från Open Universe. Ett öppet nät där kunden själv får välja tjänsteleverantör är framtiden, säger Per Sjöberg Head of Open Universe på Telenor Sverige.

Ett öppet nät kommer innebära mer valfrihet för de boende i Sigtunahems lägenheter. Tidigare har SigtunaHem haft tre bredbandsleverantörer, i och med detta kommer man att ha en till samtliga fastigheter. Varje kund får välja den leverantör och hastighet som man ill utifrån Open Universes utbud.

sommar
sommar_centrum

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

happyhomes_2019
marstakalas_helsida
defacto_helsida
arlanda_golf_juli
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

colorama_april2
sigtunavatten_standard
kontor_thaifong
colorama_april
connys
sportfiske_sommar
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh