defacto_panorama_mustasch
Foto: Daniel Iskander

Ny återvinningscentral öppnar i april

En ny återvinningscentral för kommuninvånare öppnas på Voltgatan i Arlandastad.

Nästa år i april kommer en ny återvinningscentral att öppna på Voltgatan. Återvinningscentralen kommer enligt Sigtuna Vatten och Renhållning att ersätta Brista ÅVC. Bygget pågår för fullt på Voltgatan, området bakom Pinbackshallen. En ramp av betong håller på att byggas av betong, rampen kommer att användas för avfallslämning i containrar samt att man utnyttjar utrymmen i en byggnad. Avfall och byggmaterial kommer att kunna lämnas in i containrar och tippfickor.

fme_oktober
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

defacto_mustach_helsida
greeknighthelsida

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

centrum_host_helsida
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

ica_oktober

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

agy_oppethus
greeknight_outsider
agy_oppethus_outsider
connys
colorama_april2
nrh