center_pan21
Foto: Pressbild

Ny affär mellan Gelba och SBB

SBB har nu fullföljt affären om att köpa 15 procent av Arlandastad Group samtidigt som Gelba som äger majoriteten av Arlandastad Group köper in sig i SBB.

Affären mellan SBB och Arlandastad Group är nu klar sedan SBB på fredagen fullföljt förvärvet genom sitt dotterbolag SBB Norden AB. SBB kommer i samband med köpet att genomföra en nyemission i sitt egna bolag där Gelba som säljer del av Arlandastad Group köper upp samtliga B-aktier i den riktade nyemissionen. Enligt ett pressmeddelande från SBB köper Gelba cirka 6,27 miljoner b-aktier bolaget till en kurs om 45 kronor per aktie.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
2020_helsida
helsida_var2021
andersojag
bostad_helsida
mp_host_helsida
eldsjal-helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
eldsjal-outsider
mp-outsider
andersojag_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
connys
bostad_outsider