defacto_pan2020
Staffan Haglund, affärsområdeschef på Märsta Förenade kommenterar den nya affärenFoto: Märsta Förenade

Ny affär i hamn för Märsta Förenade

Märsta Förenade utökar samarbetet med Swerock och ska sköta ballasttransporter till Swerock: - För att kunna transportera det här krävs specialanpassade fordon, berättar Staffan Haglund, affärsområdeschef för bygg och anläggning på Märsta Förenade.

Under flera års tid har Märsta Förenade anlitats av Swerock för transporter av betong. Nu har man utökat samarbetet genom att transporter från Märsta Förenade integreras i Swerocks system. Anledningen till att Märsta Förenade fått uppdraget är för att man kan erbjuda de lättviktsfordon som är lämpligast för ballasttransporter till Swerocks betongstationer och asfaltsverk i Västberga. Enligt Märsta Förenade är det mycket stora volymer som väger mycket.

Swerock kommer i och med att man anlitar Märsta Förenade få mer flexibilitet i sitt system samt få transporter till lägre priser än om man hade skött det själva. Märsta Förenade kommer i och med det nya avtalet att bredda sitt utbud genom att kunna skatta fler lättviktsbyggen.
– Varje utökat uppdrag gör dessutom att vi sprider våra risker, för ingen aktör som anlitar oss har samma transportbehov hela tiden, säger Staffan Haglund, affärsområdeschef på Bygg- och anläggning hos Märsta Förenade.

Märsta Förenade är samtidigt en stor köpare av grus från Swerock och det nya samarbetet kommer att ge nya möjligheter för att vidareutveckla affärerna. Från Swerocks sida anser man att Märsta Förenade står för bästa flexibiliteten och att de prioriterar miljömässigt bästa fordonen. Miljöaspekten är viktig för Swerock, poängterar Hans Orest, avdelningschef på Swerock Transport & Maskin.

connys_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
festspec_host2020_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
boisigtuna
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
festspec_host2020_outsider