moderaterna_sep2020

Nu visas bostadsaffärer på märsta.nu

Torsdag 3/9 lanserades märsta.nu Bostad, en sektion som samlar allt inom bostäder i kommunen, bland annat alla bostadsaffärer.

fraga_liberalerna

Nu kan du som märsta.nu-läsare ta del av bostadsaffärer. Har du allid undrat vem som köpte vad för hur mycket, nu är det bara ett klick bort. Uppgifterna kommer direkt från Lantmäteriet registrering för lagfarter. När lagfarten är registrerad kommer det bara några timmar senare ut på märsta.nu.

Utöver bostadsaffärer kommer märsta.nu Bostad också att vara en plattform för den lokala bostadsmarknaden. Mäklare, fastighetsägare och andra som har nytta av att nå ut till bostadsmarknaden i kommunen kan använda sidan. märsta.nu kommer samtidigt att publicera nyheter direkt för sektionen Bostad.

Här hittar du märsta.nu Bostad

meko_helsida
defacto_helsida
julen_helsida
speedy_vinter_helsida
manskold_helsida
kristina_helsida
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

happyhomes_sommar2020

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

centrum_helsida2020
connys_helsida
2020_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

julen_outsider
centrum_sommar_out
nrh
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider
swedol_outsider
speedy_vinter2020_outsider
manskold_outsider
budget_outsider
kristina_outsider