moderaterna_riksdag

Nu träder bussförändringarna i kraft

Från och med idag är det förändrade tider i busstrafiken.

SL har ändrat i busstiderna i hela regionen och uppmanar resande att söka upp sin resa i appen innan man ska iväg. Avgångarna har anpassat till den rådande situationen med nuvarande och kommande frånvaro av personal i kollektivtrafiken samt det faktum att resenärer fortfarande åker kollektivt även om det skett en nedgång.

På vardagarna är avgångarna färre och under morgon och eftermiddagar blir det extraavgångar. Notera att resan kan ta längre tid då den inte alltid passar byte till pendeltåg. Pendeltågen går enligt tidtabell.

centrum_helsida2020

Kommunledningen planerar för öppning av Valstaskolan

Politik Valstaskolan som stängdes för några år sedan kan till kommande läsår öppnas igen: - När Valstaskolan stängdes under den förra majoriteten styre gjordes det utifrån de förhållanden som gällde då. I efterhand kan vi bara konstatera att det inte blev bra för lokalsamhället i centrala Valsta, uppger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

jul2021
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
valsta-jul_helsida
connys_helsida
mp_host_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

2020_helsida
julmarknad_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

swedol_outsider
mp-outsider
jul_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
stationshusen_out
julmarknad_outsider
nrh
connys
valsta_jul_outsider