moderaterna_sep2020
"Rondellen" vid infarten till COOP och Lidl är nu borta.Foto: Magnus Granhagen

Nu tas ”rondellen” bort

"Rondellen" vid infarten till COOP och Lidl tas nu bort.

fraga_liberalerna

Under många år har många misstagit vägmärken vid infarten till COOP och Lidl för en rondell, i själva verket fungerar korsningen som en trevägskorsning där högerregeln gäller. Men då vägmärket såg ut som en rondell var det många som agerade därefter och rundade vägmärket. Ett flertal incidenter har även inträffat i korsningen under åren, dock ingen med allvarlig utgång.

manskold_helsida
meko_helsida
kristina_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

connys_helsida

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

julen_helsida
speedy_vinter_helsida
defacto_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad