center_pan21
"Rondellen" vid infarten till COOP och Lidl är nu borta.Foto: Magnus Granhagen

Nu tas ”rondellen” bort

"Rondellen" vid infarten till COOP och Lidl tas nu bort.

Under många år har många misstagit vägmärken vid infarten till COOP och Lidl för en rondell, i själva verket fungerar korsningen som en trevägskorsning där högerregeln gäller. Men då vägmärket såg ut som en rondell var det många som agerade därefter och rundade vägmärket. Ett flertal incidenter har även inträffat i korsningen under åren, dock ingen med allvarlig utgång.

eldsjal-helsida
defacto_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
bostad_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

happyhomes_sommar2020
andersojag
mp_host_helsida
connys_helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

helsida_var2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
eldsjal-outsider
andersojag_outsider
bostad_outsider
centrum_sommar_out
mp-outsider