halloween_centrum

Nu stiftas en fond i Mats Holmbergs namn

Märsta IK instiftar en fond i märstaprofilen Mats Holmbergs namn.

centrum_artikel

Mats Holmberg avled hastigt för några veckor sedan. Han begravs inför de närmaste på grund av coronarestriktionerna. Kondolenanser har haglat in både via märsta.nu:s Facebooksida och via Märsta IK. Han var också engagerad i Liberalerna under lång tid och satt i kommunfullmäktige i 23 år. Mats Holmberg var den som införde Nattis i kommunen, Sigtuna var för övrigt första kommun i landet med Nattis. På senare år var han engagerad i att integrera nyanlända i samhället.

Fonden som instiftats i Mats namn administreras av Märsta IK. Ur den kan man söka medel för exempelvis medlemsavgift. Den vänder sig till barn och ungdomar i familjer som inte har det så bra ekonomiskt för att finansiera sina barns fotboll. Mats begravs på fredag 5/2 i Husby Kyrka.

dack-helsida
defacto_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

mp_host_helsida
bostad_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
2020_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

centrum_helsida2020
helsida_var2021

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
ridskola_2020_outsider
nrh
mp-outsider
bostad_outsider
dack-outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider