defacto_pan2020

Nu stiftas en fond i Mats Holmbergs namn

Märsta IK instiftar en fond i märstaprofilen Mats Holmbergs namn.

centrum_artikel

Mats Holmberg avled hastigt för några veckor sedan. Han begravs inför de närmaste på grund av coronarestriktionerna. Kondolenanser har haglat in både via märsta.nu:s Facebooksida och via Märsta IK. Han var också engagerad i Liberalerna under lång tid och satt i kommunfullmäktige i 23 år. Mats Holmberg var den som införde Nattis i kommunen, Sigtuna var för övrigt första kommun i landet med Nattis. På senare år var han engagerad i att integrera nyanlända i samhället.

Fonden som instiftats i Mats namn administreras av Märsta IK. Ur den kan man söka medel för exempelvis medlemsavgift. Den vänder sig till barn och ungdomar i familjer som inte har det så bra ekonomiskt för att finansiera sina barns fotboll. Mats begravs på fredag 5/2 i Husby Kyrka.

connys_helsida
ridskola2020_helsida
defacto_helsida

Klart: Karlsson stannar

Handboll Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

centrum_helsida2020
meko_helsida
speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
coronapandemin

Äldre ungdomar får idrotta igen

Sport Ungdomar födda 2002 eller tidigare får nu träna igen efter nya rekommendationer från FHM.

Malin till landslaget

Fotboll Förre märstabon Malin Broberg har tagits ut till landslaget i Futsal: - Det är en ära att bli kallad till landslaget, säger Malin till märsta.nu

herrallsvenskan

Skånela förlorade i Alstermo

Handboll Skånela förlorade mot Amo Handboll på söndagen: -Torsk mot ett bättre Amo idag.Bara gratulera, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
connys
swedol_outsider
meko_outsider