panorama_centrum
Foto: Insändarbild

Nu startar sommarlovet

Sommarlovet startar idag och i kommunen kommer det finnas mängdes av aktiviteter för barn och unga.

Sigtuna kommun har mängder med aktiviteter i sommar för barn och ungdomar upp till 19 år. Bland annat är Brobygget igång, man kan göra olika kulturella projekt i Ungdomens hu. Ett nytt koncept är Mobila onsdagar där kommunens fältarbetare åker ut till olika platser för att ha aktiviteter, först ut är Galexenskolan 14:e juni där det blir basket och grillar.

Klicka här för att se hela sommarlovsutbudet.

marinan_helsida
2020_helsida
centrum_sommar2022_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

ewas_helsida
defacto_helsida
liber_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

connys_helsida
mp_helsida_april

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
marina_outsider
nrh
ewas_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
moderat_outsider