defacto_pan2020
Årets Företagare och Årets unga företagare; Marcus Cedervi och Ludvig Harryzon

Nu startar nomineringsprocess för Årets företagare

Företagarna i Sigtuna kommun startar nu upp nomineringsprocessen för Årets företagare och Årets unga företagare.

Företagarna delar ut priserna Årets företagare och Årets unga företagare.
– Det finns många duktiga och drivna företagare i kommunen och du kan vara med och nominera just din favoritföretagare, skriver Företagarna i ett pressmeddelande.

Nomineringen sker via Företagarna fram till 25:e mars. Juryn kommer sen att träffa tre utvalda företagare i respektive kategori, därefter utses en vinnare. Juryn består av Sigtuna kommuns näringslivschef, Björn Petersson, ordförande i Företagarna Sigtuna samt Företagarnas styrelseledamöter Yvonne Achrelius och Pernilla Olsen. Fjolårets vinnare Marcus Cedervi och Ludvig Harryzon ingår i juryn för respektive kategori.
– Det är verkligen ett hedersuppdrag och årets höjdpunkt att få vara med att utse Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Sigtuna kommun. Vi ser verkligen fram emot många, spännande nomineringar, säger Björn Petersson, ordförande i Företagarna Sigtuna kommun.

För att vara nomineringsbar ska man bland annat äga och driva företaget, vara ledare och förebild, vara kreativ och innovativ och visa lönsamhet. Årets unga företagare ska även vara under 35.

mp_helsida_april
liber_helsida
defacto_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

2020_helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

helsida
connys_helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

logistik_sigtuna_helsida
centrum_sommar2022_helsida
retro_helsida

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
retro_outsider
logistik_outsider
outsider
mp_outsider2022