julhandel
Peter Fors och Ove JanssonFoto: märsta.nu

Nu ställs Rockplocket in

Det sista Rockplocket som skulle ägt rum 30:e september ställs in: - Vi hade verkligen sett fram emot att få köra en sista gång, tyvärr blir det inte så denna gång, säger trion Ove Jansson, Peter Fors och Mats Wennersten i ett uttalande.

marstac_aug

Förra veckan kom besked om att Rockplocket riskerade att ställas in om man inte sålde fler biljetter. Arrangörerna Ove Jansson, Peter Fors och Mats Wennersten avvaktade helgen med att fatta beslutet och kanske få ihop ytterligare några hundra sålda biljetter. Men så blir inte fallet och det sista Rockplocket blir alltså inte av denna gång.

Arrangörerna meddelar att man inom den närmaste tiden inte har några planer på att göra några nya försök att sy ihop ett Rockplocket:
– När man som vi gjort fram till dags datum lagt ner nästan 200 timmar var känns det overkligt att vi liksom blir snuvade på festen. Allt arbete som görs i Rockplocket är ideellt, så det man sett fram emot är själva partyt och träffa alla nu gamla polare. Varför vi sålt för lite biljetter den här gången går det självklart att spekulera i. Vi tror att tidpunkten för detta är kanske en månad för tidig och att man just kommit hem från semestern när det första biljett släppet var kan vara en bidragande orsak, självklart har biljettpriset också haft betydelse, skriver Ove, Peter och Mats i ett uttalande.

Alla som köpt biljetter kan lösa tillbaka dem hos Magasinet nu på måndag eller tisdag mellan 18-19 samt torsdag 28:e samma tid. Vill man så kan man istället gå fyra personer i Pinbackshallen för att se Wings spela hockey under detta år. I så fall skänker man pengarna för biljetten till Wings.

marknad_steninge
banner_december
extra

Kalle vann VM i V75

Nöjesnyheter Sigtunabon Karl Sandström blev världsmästare i V75-tävlingen i direktsänd tv: - Häftigt! Det känns fantastiskt - jättekul, sa Karl efteråt i ett pressmeddelande från ATG som arrangerar tävlingen

extra

Carola gör julshow i Steninge slott

Nöjesnyheter Carola kommer att flytta till Steninge slottsby och nästa år blir det en julshow: - På mindre än ett dygn har det rasat in över 200 mail med förbokningar till nästa års stora julkonsert 'Jul med Carola & hennes vänner i Steninge slottsby’, skriver Carola på sin Facebooksida.

happy_homes_sommar
magget_dejt

Krog blir kontantfri

Nöjesnyheter Magasinet i Märsta Centrum blir kontantfri med start 1:a december: - Kontanthanteringen överlag minskar och hanteringen av just kontanter känns gammaldags och vi vill ju såklart hänga med i svängarna och förnya oss, säger delägaren Christian Cederferm till märsta.nu

farbrorbla_host2017

GGG gör julfest för pensionärer

Nöjesnyheter Initiativet GGG, Guldkant för seniorer, kommer att arrangera en Julfest för äldre på Eurostop 21:a december: - Tack vare hjälp från olika företag så kommer vi att kunna hålla den kostnadsfri. Det blir julbord, musikuppträdande, tomte, lotteriförsäljning med mera, hälsar Monika och Eva på GGG för seniorer.

extra

Coldplay hjälpte märstabo med insamling

Nöjesnyheter Märstabon Abdi Addow samlar in pengar för en ambulans efter terrorattacken i Mogadishu, oväntad hjälp till insamlingen kom från Coldplay som retweetade insamlingen: - Vi fick in 200 000 kronor på bara 40 timmar. Coldplay har också delat insamlingen på Twitter, där de har 24 miljoner följare – vilket är enormt. Vi är jättetacksamma, säger Abdi Addow till Aftonbladet.

”Tessan” kan bli Årets PT

Nöjesnyheter Therese ”Tessan” Berkovits (fd Johansson) har nominerats till Årets PT: - Fantastiskt kul att vara en av de nominerade bland flera tusen förslag som kommit in, säger ”Tessan”.

julgranshamtning
connys
lindvagen27
yrkesutbildningen
jul2018
frisyr2018
cricketklubben
jul2018
borg
standard
vanster_mote
nfc_vinter
colorama_jan
solrosvagen28
vidargatan7
Festspecialisten – Standard
lions_standard
agy2
slutstation
Norra Redovisningshuset