moderaterna_juni
Peter Fors och Ove JanssonFoto: märsta.nu

Nu ställs Rockplocket in

Det sista Rockplocket som skulle ägt rum 30:e september ställs in: - Vi hade verkligen sett fram emot att få köra en sista gång, tyvärr blir det inte så denna gång, säger trion Ove Jansson, Peter Fors och Mats Wennersten i ett uttalande.

Förra veckan kom besked om att Rockplocket riskerade att ställas in om man inte sålde fler biljetter. Arrangörerna Ove Jansson, Peter Fors och Mats Wennersten avvaktade helgen med att fatta beslutet och kanske få ihop ytterligare några hundra sålda biljetter. Men så blir inte fallet och det sista Rockplocket blir alltså inte av denna gång.

Arrangörerna meddelar att man inom den närmaste tiden inte har några planer på att göra några nya försök att sy ihop ett Rockplocket:
– När man som vi gjort fram till dags datum lagt ner nästan 200 timmar var känns det overkligt att vi liksom blir snuvade på festen. Allt arbete som görs i Rockplocket är ideellt, så det man sett fram emot är själva partyt och träffa alla nu gamla polare. Varför vi sålt för lite biljetter den här gången går det självklart att spekulera i. Vi tror att tidpunkten för detta är kanske en månad för tidig och att man just kommit hem från semestern när det första biljett släppet var kan vara en bidragande orsak, självklart har biljettpriset också haft betydelse, skriver Ove, Peter och Mats i ett uttalande.

Alla som köpt biljetter kan lösa tillbaka dem hos Magasinet nu på måndag eller tisdag mellan 18-19 samt torsdag 28:e samma tid. Vill man så kan man istället gå fyra personer i Pinbackshallen för att se Wings spela hockey under detta år. I så fall skänker man pengarna för biljetten till Wings.

sap_valet2018

Här visas kvartsfinalen

Nöjesnyheter Vill du också se kvartsfinalen tillsammans med andra? Sveriges VM-äventyr har varit en succé för både landslag och lokala krogar som satsat på gemenskap i samband med matcherna.

happy_homes_juli

Pop-up-park öppnar i Märsta

Nöjesnyheter Ikväll invigs Pop-up-parken i Vikingafältet i Märsta: - Pop up-park Märsta är en tillfällig mötesplats under sommaren där det kommer att finnas massor av kul saker att göra, säger planarkitekten och projektledaren Maria Nästesjö

steningeslottsommar
EXTRA

Märstasalongen klippte hemlösa

Nöjesnyheter Peter Aslan och hans team från Frisyr var med och klippte hemlösa på Medborgarplatsen under söndagen: - Det är en bra möjlighet för oss att ge hjälpa utsatta, säger Peter Aslan.

vuxenutbildning2
bildextra!

Så gick det i Brännplattan

Nöjesnyheter Brännplattan Open gjorde comeback i lördags och blev en succé: - Det var en mycket grymt härlig dag och lycka och ett lyckat evenemang. Jag tror ingen vaknade på söndagen och hade haft tråkigt, däremot var det säkert många som hade ont i kropparna, säger Jimmy Karlsson i Skånela som låg bakom arrangemanget.

sportfiskebanner2

Konstverk till nya Arlanda

Kulturnyheter Arlanda flygplats får ett nytt konstverk som kommer att installeras i samband med nybyggnationerna: - Som en del i arbetet med att utveckla en gemensam designstrategi för Swedavias flygplatser har tillgängligheten till och utbudet av konst på våra flygplatser etablerats som ett viktigt verktyg, säger Jessica Einebrant, ansvarig för varumärke och design på Swedavia.

Lyckad insamling för Stiko Per i Märsta

Nöjesnyheter Stiko Per Larsson som besökte Magasinet i Märsta Centrum lyckades med ett av de bästa insamlingsresultaten på turnén: - Jag måste skicka en tanke bakåt till Märsta och Magasinet som igår (läs onsdag) slog till med ett av de absolut bästa insamlingsresultaten nånsin under en vandring. Jag är mållös.Tack, skriver Stiko i ett facebookinlägg

objekt3
connys
nfc_vinter
outsider_defacto
yearlingsales
objekt2
objekt4
val2018
forskontor
Norra Redovisningshuset
sap_outsider
vuxentutbildning
sigtunavatten_standard
veterankraft_standard
outsider_moderat