centrum_panorama2020
Niclas Larsered, kommunikationschef på Märsta FörenadeFoto: Pressbild

Nu ställs Barnens dag in

Märsta Förenade ställer in Barnens dag som skule ha hållits i maj.

Barnens dag skulle arrangeras för sjunde året av Märsta Förenade, nu sätter Coronaviruset stopp för det eftersom folksamlingar över 500 personer inte tillåts i Sverige av Folkhälsomyndigheten.
– Vi tycker självklart att det är jättetråkigt. Vi vet hur uppskattade dessa dagar är. Inte minst för alla barn som verkligen sett fram emot Barnens Dag. Även vi som arbetar med dagarna har detta som årets höjdpunkt, säger Niclas Larsered, kommunikationschef på Märsta Förenade.

Förra året var det 5800 besökare på Västerbytorp där Barnens dag arrangerades. Märsta Förenade ger inte upp om att få arrangera dagen senare i år, sannolikt till hösten i så fall.
– Vi avvaktar nu framtida beslut från myndigheter för att eventuellt kunna sätta ett nytt datum, säger Niclas Larsered.

centrum_helsida2020
coronakrisen

Varslad hotellpersonal erbjuds jobb i omsorgen

Näringsliv Choicekedjan med tre hotell i kommunen lånar ut sin personal till omsorgsföretaget Attendo: - Vår grundfilosofi i Nordic Choice handlar om att bidra med lösningar på samhällets stora utmaningar, säger Torgeir Silseth, koncernchef Nordic Choice Hotels.

salong_elisabeth_helsida
#hålligångsigtunakommun

Johan hjälper oroliga företagare

Näringsliv På Norra Redovisningshuset får man just nu in många frågor från oroliga företagare: - Vi har flera kunder som står inför stora utmaningar nu, med tanke på Corona krisens inverkningar på företagen och personalen.

marina_helsida
speedy_helsida
ridskola2020_helsida
festspec_corona_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
happy_homes_mars

Så deklarerar du smartast

Ekonomi Nyligen damp deklarationen ner i kommuninvånares brevlådor eller e-brevlådor, Norra Redovisningsbyråns ägare Johan Sandberg ger råd för en smidig deklaration.

sigtuna_vatten_outsider
festspec_corona_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
nrh
swedol_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider