defacto_pan2020
WE Träning & Hälsa utsågs till Årets företagare 2020Foto: Pressbild

Nu ska Årets företagare och Årets unga företagare utses

Nomineringsprocessen till Årets företagare och Årets Unga företagare har startat.

centrum_artikel

Företagarna i Sigtuna utser Årets företagare och Årets unga företagare. Nomineringsprocessen har satt igång. För att utses till Årets unga företagare måste man vara under 35 år. Även Sigtuna kommun är med och utser vinnarna. Syfett med utmärkelserna är att lyfta fram människorna bakom företagen. Nomineringar kan göras till Företgarna i Sigtuna kommun till och med 31:a mars.

I Juryn kommer de senaste årens vinnare att sitta; Niklas Wikegård, WE Träning och Hälsa, Andie Lahdo på ABS Wheels, Björn Pettersson, ordförande i Företagarna i Sigtuna kommun och kommunens näringslivschef Mathias Forsberg.

Man kan också nominera till Årets lärling för stipendium från Stiftelsen Monica och Olle Janssons Minne. Stipendiaten utses av Företagarna.

ridskola2020_helsida
vardcentral_helsida
dackskiftarna_helsida
speedy_vinter_helsida

Nordic Wellnes till Märsta Centrum

Näringsliv Nordic Wellness har tecknat avtal med FastPartner om att etablera i Märsta Centrum: - För oss är det viktigt att finnas i levande miljöer, innebärande många besökare till centrumet, boende och mängder av företag, vilket vi får här i Märsta Centrum, kommenterar Magnus Wilhelmsson, VD på Nordic Wellness.

2020_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
coronakrisen

Därför är Sigtuna hårdast drabbat av pandemin

Näringsliv märsta.nu rapporterade i helgen om att Sigtuna är den kommun i länet som drabbats hårdast pandemin: – Det är väldigt, väldigt allvarligt för oss. Under 2020 hade vi den snabbast växande arbetslösheten i landet, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

defacto_helsida

Näringslivet har tappat mer än var femte krona

Näringsliv Sigtuna kommuns näringsliv har tappat mer än var femte krona i omsättning under pandemin: - Sigtunas negativa utveckling är starkt kopplat till dess närhet till Arlanda och att vi har haft en stor nedgång i det internationella resandet, säger Stefan Westerberg på Stockholms Handelskammare.

sigtunastad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dackskiftarna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
vardcentral_outsider
speedy_vinter2020_outsider
nrh
sigtunastad_outsider
ridskola_2020_outsider
connys