panorama_centrum
BRF TallkronanFoto: Fastighetsbyrån

Nu säljstartas BRF Tallkronan i Sigtuna stadsängar

På söndag säljstartas BRF Tallkronan i Sigtuna stadsängar och du kan anmäla ditt intresse för att få förtur till de unika bostäderna.

Hela denna artikel är en annons från Fastighetsbyrån i Märsta/Sigtuna.

Välkommen på Informationsträff för Brf Tallkronan.
Söndagen den 22:a maj kl 11.00-15.00 kommer vi att finns på plats Silvertorget i Sigtuna Stadsängar. Vi berättar om projektet och visar er fram till platsen där bostäderna ska byggas. Vi kommer att ha tävling på plats med fina priser. Välkommen att anmäla ditt intresse för förtur till de fina bostäderna!

Under dagen arrangerar Sigtuna Stadsängar en rolig dag för hela familjen med gratis korv med bröd, kaffe och bulle. Man kommer även kunna ta ett tåg genom stadsdelen, testa på många av områdets aktiviteter, såsom padel och låna en cykel och ta sig igenom den nya mountainbikebanan. Tipspromenad och roliga tävlingar kommer även gå av stapeln.

centrum_sommar2022_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

ewas_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

2020_helsida
connys_helsida
marinan_helsida
defacto_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
swedol_outsider
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
connys