sap_kyrka_pan
Foto: märsta.nu

Nu rustas skateparken upp

En ny ideell förening Sigtuna skate och kick rustar upp skateparken på Prästängarna.

På måndagsmorgonen pågick ett intensivt arbete med att bygga upp skateparken i Prästängarna. Den revs i slutet av juni som en del av ett samarbete mellan Cedecor, Sigtuna kommun, Handelsbanken och Optimera. Sedan dess har frivilliga krafter skänkt både pengar och sin egna tid. Ramperna byggs för fullt och de första sektionerna har visat sig stå klara.

Tidigare i år framfördes önskemål om att kommunen skulle rusta upp skateparken. Skateparken i Prästängarna är en uppskattad plats för kommunens barn och unga. Den var under de senaste åren förfallen och riskerade säkerheten bland de unga som använde den. Men nu ser det äntligen ut som en lösning snart är klart med den nya föreningen Sigtuna skate och kick.

connys_helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

eldsjal-helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

kyrka_helsida
kyrkoval_helsida
defacto_helsida
skordedag_helsida
happyhomes_sommar2020
andersojag
2020_helsida
helsida_var2021
coronakrisen

Höjda avgifter kan leda til dyrare flyg- och godspriser

Kultur & Nöje Allt fler bolag återstartar på Arlanda och det kommer även in nya aktörer, men Transportstyrelsen tror att det kan bli högre biljettpriser i framtiden.

centrum_helsida2020
mp_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

eldsjal-outsider
kyrkoval_outsider
centrum_sommar_out
andersojag_outsider
nrh
heat_out
connys
kyrka-outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
skordedag_out
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
mp-outsider