defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Sats

Nu öppnar SATS upp igen

Samtliga SATS-center planerar att öppna i morgon torsdag.

centrum_artikel

SATS med två anläggningar i Märsta och Sigtuna öppnar upp efter att ha hållit stängt i två veckor.
– Sedan stängningen har vi följt utvecklingen och haft kontakt med Folkhälsomyndigheten i Sverige för att säkerställa att myndigheterna står bakom en eventuell öppning ur folkhälsosynpunkt. De uppmuntrar nu till att idrott och träning ska vara tillgängligt för att bidra till folkhälsan, skriver SATS i ett pressmeddelande.

Träningscentren ska vara en trygg och säker plats för medlemmar och medarbetare och man har vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder i samband med öppningen. Åtgärderna är bland annat ökad städfrekvens, minskat antal deltagare på gruppträning, handsprit finns, anställda med sjukdomssymtom ska hålla sig hemma.

speedy_vinter_helsida

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

meko_helsida
ridskola2020_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
prima_helsida
januari_helsida
centrum_helsida2020
coronapandemin

Minskning av covidfall på sjukhus

Notiser Regionen noterar en minskning av antalet covidsmittade i Stockholm: - Det är fortsatt många patienter med covid-19 som behöver sjukhusvård. Den minskning vi nu ser går sakta och vår förhoppning är att den ska fortsätta nedåt, men vi är förberedda på att sjukvårdsbehovet återigen kan öka, kommenterar hälso- och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson.

nrh
prima_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
swedol_outsider
moderat_outsider_jan
connys
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out