moderaterna_panorama

Nu ökar antalet smittade igen

Efter flera veckors nedgång ökar antalet fall av covid-19 i Sigtuna kommun.

Sju veckor i sträck har antalet fall av covid-19 i kommunen minskat, vecka 5 var det 60 fall i kommunen. Men nu sker en dramatisk ökning. Region Stockholm varnade redan under onsdagen för att fallen ökat i regionen. För Sigtuna kommuns del är det en ökning med 30 fall till 90 fall vecka 6. Totalt i kommunen har nu 2378 personer smittats av covid-19 och cirka 80 har avlidit.

På regionnivå var det vecka 6 nästan 4000 fall, en ökning med cirka 700 fall sedan vecka 5. 13 personer vårdades intensivvård och 18 stockholmare har avlidit med covid-19. Avlidna totalt i Stockholm är nu 3837 personer och 145 705 har konstaterats smittade under hela pandemin.

ewas_helsida
liber_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

connys_helsida

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

marinan_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

defacto_helsida
mp_helsida_april
2020_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ewas_outsider
mp_outsider2022
connys
marina_outsider
moderat_outsider
nrh