stationshusen
Foto: Pensionsmyndigheten

Nu kommer pensionsbeskeden ut till kommuninvånare

Nu kommer de orange pensionskuvertet ut till kommuninvånare med deras nuvarande pensionsbesked.

centrum_artikel

Nästan 7 av 10 kommuninvånare får ut det orange kuvertet från Pensionsmyndigheten med sina pensionsbesked. Siffror från Pensionsmyndigheten visar att 400 invånare till och med 18 år redan börjat spara in till pensionen samt att antalet med arbetsinkomst, 68 år eller äldre, uppgår till 570 personer. Under vecka 8 kommer Pensionsmyndigheten att finnas anträffbara bland annat digitalt för att svara på frågor om pensionerna.
–  Vi erbjuder möjligheten att lyssna och ställa frågor om pension vid runt 20 tillfällen per vecka. Varje möte kan ta emot 500 personer per tillfälle och vi riktar oss till både de som snart planerar att gå i pension men också till de som är mitt i livet och har ett tag kvar, säger Marcus Lindenius, informatör med ansvar för Stockholm på Pensionsmyndigheten.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
meko_helsida
coronakrisen

Nio av tio resenärer nu borta

Nyheter Nio av tio resenärer på Arlanda har försvunnit under ett år med pandemin: - Den svagare utvecklingen för flygresandet i inledningen av året består under februari, då resenärsminskningen ligger kvar på cirka 90 procent, säger Swedavias VD Jonas Abrahamsson.

2020_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
connys
centrum_sommar_out
meko_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider