defacto_pan2020
Munkholmsbadet i Sigtuna

Nu kommer högsommarvärmen in

Fredagen bjöd på högsommarvärme i kommunen och enligt SMHI väntas temperaturer kring 25 grader och uppåt de närmaste tio dagarna.

centrum_artikel

SMHI:s tiodygnsprognos visar att högsommarvärmen är här för att stanna. Fredagen bjöd på kring 25 grader, idag lördag blir det 25 grader, söndagen kring 24 medan måndag troligtvis blir svalare med 20 grader och regn. Från tisdag och framåt är det 24 grader och uppåt ända fram till måndag 29:e juli. Ingen nederbörd väntas heller falla över kommunen.

ridskola2020_helsida
mordet i rävsta

Tredje mordet på ett halvår

Nyheter Lokalpolisområdeschef Christoffer Bohman kommenterade på måndagskvällen det tredje mordet i kommunen inom loppet av ett halvår: - Jag har full förståelse för att händelserna i natt och under den senaste tiden skakar om samhället, sa han till SVT Stockholm.

defacto_helsida
branden på SSHL

Sista delarna av aulan rivs

Nyheter Under eftermiddagen pågick eftersläckning och rivning av aulan i SSHL: - Vi är många som sörjer den vackra byggnaden, som varit en symbol och viktig samlingslokal för skolan i alla år. Tack för allt stöd som har flödat in under dagen, skriver SSHL i ett uttalande.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
connys_helsida
meko_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
nrh
connys
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
centrum_sommar_out