sommar
Munkholmsbadet i Sigtuna

Nu kommer högsommarvärmen in

Fredagen bjöd på högsommarvärme i kommunen och enligt SMHI väntas temperaturer kring 25 grader och uppåt de närmaste tio dagarna.

marstakalaset_artikel

SMHI:s tiodygnsprognos visar att högsommarvärmen är här för att stanna. Fredagen bjöd på kring 25 grader, idag lördag blir det 25 grader, söndagen kring 24 medan måndag troligtvis blir svalare med 20 grader och regn. Från tisdag och framåt är det 24 grader och uppåt ända fram till måndag 29:e juli. Ingen nederbörd väntas heller falla över kommunen.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

sigtunavatten_standard
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sommar
ica_valsta_choklad
sommar_centrum
defacto_helsida
kontor_thaifong

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

arlanda_golf_juli
happyhomes_2019
marstakalas_helsida
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
sportfiske_sommar
colorama_april
connys