defacto_pan2020
Foto: Pressbild/SSR

Nu kommer falska sotarna igen

Det varnas igen för falska sotare, Attunda Sot och Sent som som sotar i Attundadistriktet uppger att bedrägeriförsök finns får Väsby.

centrum_artikel

Upplands-Väsby kommun varnar för att falska sotare finns i omlopp, de ringer upp kunder för att boka tid. Sotning är myndighetsutövning och Attundadistriktet som Sigtuna och Väsby ingår sotas av Attunda sot och sent. Attunda sot och vent ringer inte upp för att boka tid utan när det är dags för sotning så kommer ett brev med posten. Det som nu kommer ut är enligt Väsby kommun falsk marknadsföring som ett blufföretag ligger bakom.

connys_helsida
valvet_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

speedy_helsida
studeravidare_helsida
stottasigtuna_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

kcbygg_helsida
studenten2020_helsida

Krafttag mot tjuvfiske i Garnsviken

Nyheter Nu ska Sigtuna fiskevårdsförening och Sportfiskarna ta krafttag mot tjuvfiske i främst Garnsviken som en del i ett projekt med Sigtuna kommun och Länsstyrelsen i Uppsala och Stockholm.

happy_homes_mars
coronakrisen

Varslen närmar sig 40 000

Notiser Antalet varslade under coronakrisen närmar sig 40 000 personer i länet enligt siffror från Arbetsförmedlingen.

marina_helsida
kcbygg_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
sommarlov_outsider
studenten2020_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
studeravidare_outsider
valvet_outsider
stottasigtuna_outsider