defacto_pan2020

Nu kan man resa som vanligt igen

Många nyheter komma möta SL:s resenärer när restriktionerna släppa på onsdag.

I morgon onsdag upphör FHM:s rekommendationer om avstånd i kollektivtrafiken. SL:s resenärer kan då börja resa som vanligt igen efter att det under 18 månader varit uppmaning om att undvika kollektivtrafiken.
– Det känns alldeles fantastiskt att få säga välkommen ombord igen till alla stockholmare och besökare i regionen. För många betyder det här en efterlängtad återgång till ett mer normalt liv med resor till arbete, skola och nöjen. Vårt budskap nu är att resa som vanligt men att vara beredd på att det kommer vara fler som rör sig i trafiken. Vi har kört full trafik under hela pandemin och kommer fortsätta göra det. Men vi vet att det kommer ta tid att vänja sig vid vardagen igen, säger David Lagneholm, förvaltningschef på trafikförvaltningen och vd för SL.

Har man inte rest i kollektivtrafiken på ett tag så är det några nyheter som möter resenärer, främst fler sätt att köpa biljett på. Man kan blippa betalkortet, 30-dagarskortet finns i appen, ett nytt grönt kort har lanserats som ska vara modernare, man kan även chatta med Trygghetscentralen och inte bara ringa.

mp_helsida_april
defacto_helsida

Lyckad Blåljusdag i Märsta Centrum

Nyheter I lördags var det Blåljusdag i Märsta Centrum: - Vi är mycket tacksamma för alla Märstabor som kom och gjorde dagen till en succé säger Helena Kihlanki, projektledare Trygg i Märsta.

2020_helsida
logistik_sigtuna_helsida
retro_helsida
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
helsida
liber_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

outsider
mp_outsider2022
connys
swedol_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
retro_outsider
logistik_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022